A lányom 13éves 168cm és78kg ő csinálhatná a 90napos diétát?
13 éves gyerek ne diétázzon.
2-3 évig, ha őt kifejezetten nem zavarja a dolog, akkor engedjük már még gyereknek lenni...
Én is kb. ennyi voltam 13 évesen, és zavart, és mivel az ideál a csontsovány modell alkat, biztosan a lányod is zavarja.. Tehát szerintem kitalálhattok valamit, de a 90 napos diétát én sem javaslom. Inkább egyrészt a sportot: például menj el vele bicajozni, vagy túrázzatok, vagy járjon el uszodába. Másrészt pedig figyelj oda rá, hogy ne egyen édességet, mivel gondolom Te főzöl neki, nagyon sokat segíthetsz ha megfelelően állítod össze az étrendjét.
A 90 napossal aza gond, hogy nem biztos, hogy jót tesz egy fejlődő szervezetnek ha pl. csak 4 naponta jut fehérjéhez, kálciumhoz, stb.
Szóval ha túlsúlyos diétázzon, neki is jobb lesz, ebben a korban nagyon nagy lelki sérüléseket okoz, ha a súly miatt cikizik az embert..
De okosan diétázzatok, inkább kérjétek ki dietetikus véleményét, mert az sem túl jó ha vékony lesz ugyan, de tönreteszi a szervezetét...
Utolsó: de szemét vagy...-.- Remélem te is majd ilyem helyzetbe fogsz kerülni,kis tizenéves hülye gyerek.
Kedves Kérdező.
Kérjetek az orvostól egy összeállított étrebdet,ő sokat segíthet nektek.
Sok sikert.
mivan mangalica?
he?
zsírleszívásról már hallottál?
vagy itt 1 jobb
futtasd meg a kölyködet minden nap kb 4-8 km futás
hidd el hamar meglesz a z eredménye
Ez testalkat függő is.
Tudna küldeni fotót róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!