Iskola+90napos? Hogy csináljam?
Sziasztok !
szeretném elkezdeni a 90 napos diétát..
Nem tudtok le beszélni róla szóval ne is próbáld :)
De nem tudom hogy hogyan tudnám megoldani az iskolát..
Pl: A fehérje nap... Reggeli az itthon meg van.. a gyümölcs ugye. de iskolába mit vihetnék? pl tízóraira még az ebédet az megoldom mert 1-2 körül kajálok ha egyáltalán olyan a kaja.. Ha nem akkor meg itthon kajálok:) De hogy hozhatnám össze a sulit és a diétát? mit vigyek? köszi előre is :)
Hello!
Így csináld Brigikém!
Én is a te korodban csináltam a szétválasztó diétát, de nem javaslom, hogy 90 napig csináld, én egyszer 40 napig csináltam, aztán félév kihagyás után 60 napig. Ami a legfontosabb, hogy betartsd a szabályokat. Ha fehérje nap van, de nincs otthon semmi, akkor se egyél este tízkor kenyeret.
Én így csináltam:
fehérje nap: sok tej, joghurt, natúr csirkemell, kefir, saláták joghurtos öntetekkel (főleg ezt ettem), húsleves, különböző krémlevesek.
keményítő nap: főtt krumpli ketchuppal, kevés olajban sült krumpli, Lencseleves.
Szénhidrát nap: pestos tészta, pirítós, hagymaleves
gyümölcs nap: asszem egyértelmű. De mindenképp kerüld a banánt és az ananászt.
Ezen kívül minden 3. gyümölcsnap helyett víznapot tartottam.
És nem csak szépen lefogytam tőle, hanem nagyon tisztának éreztem magam utána, jót tesz a szervezetnek egy kis méregtelenítés. De tényleg ne vidd túlzásba!
23:27
köszönöm ez nagy segítség volt !! megy a zöld kezecske!
józanul nem írtam le ugyan de.m,..
ez a 90 napos zs.ar sza,rra sem jó! szétb.aszod a tested, mielőtt éltél volna? gondolkozzál már!
bazz. miért vagy bal.fa.asz szerencsétlen hogy egy kib.aszott egészséges szálkásító étrendet kövess? miért? ilyen kur.va divatos ez a szemét? ilyen hülye vagy hogy ez kell?
akkor gyere, írj privátot, inkább beszéljük meg, hogy én végzek veled, mint a sz.ar étkezésed szövődményei. én még tanulnék is a halálodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!