5 vagy akár 10 kilót szeretnék fogyni kb. másfél hónap alatt. Ötletek?
Normális célt tűzzél ki!
Másfél hónap alatt 5 kg nem lehetséges.
Kezd el, egyél normálisan, mozogj, ne nassolj, meg lesz az eredménye. De ahhoz több idő kell.
Heti 1 kilót lehet fogyni, de inkább heti fél kiló a reális.
Tehát 1,5 hónap alatt jó étrenddel lehet fogyni 5 kilót.
Egyébként pont most akarod megd.gatni magad, vagy miért lett most sürgős ez a fogyás dolog?
Úgy értem, pl. fél éve nem volt fontos? Mert minél korábban kapcsol az ember (lánya) annál jobb esélyei vannak a megfelelő testsúly, forma elérésére.
De ne aggódj, igazából a fiúk a husibb lányokat is szeretik, szóval annyira nem kell megfelelni a vélt közízlésnek. Én azt mondom, szerintem legyenek egészségesek a nők, tehát ne azért fogyjanak, mert azt hiszik hogy én csontokkal szeretek játszani, hanem érjék el azt az állapotot, ahol nem cukorbetegek, ki tudnak hordani egy babát (nem inzulinrezisztensek, pcos betegek) s ez, az egészség már önmagában is vonzó, szép.
Hát, részemről ennyi lenne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!