Le tudnék fogyni 5 kilót másfél hónap alatt?
Június közepe fele lesz a beiratkozás, és addigra szeretnék egy kicsit lefogyni. Eddig 68 kg voltam, már leadtam 2 kilót, de szeretnék még vagy ötöt. Ha becsületesen végigcsinálom a heti 3x45 perces tesiórát és naponta gyorssétálok 1 órát, akkor sikerülne? Esetleg próbálkozzak valami mással is? És mit kéne ennem inkább, mit hanyagoljak?
Az értelmes válaszokat előre köszönöm :) 14/l
Hanyagold : tészta,mindenféle pékárú,krumpli,rizs,tejtermékek
Egyed : zsír,mindenféle hús,rengeteg zöldség ,gyümölcs is mehet ,tojás
Az,hogy hányszor kell egy nap étkezni eléggé megosztó téma,a nagy többség szeirnt 5-6szor kis adagot,szerintem kb lényegtelen ,hogy osztod el.Nekem nem esik jól ennyiszer enni egy nap ,én szeretem megvárni amig éhes leszek és jóízűen ehetek . Nálam ez napi 2-3 alkalom és még élek,jelentem. Sőt súlyproblémáim sincsenek .
Az étel minősége és a sport a fontos,az elosztás már rajtad múlik.
1. !
Napi 2 étkezéssel hízni is lehet :D
Úgyhogy szerintem még picit pontosítani kéne a dolgon.. persze rengetegféleképpen lehet fogyni, és nem azon múlik, hányszor eszik az ember, mert 5 étkezéssel is lehet csupán 1000 kcal-t enni, de 2 étkezéssel is lehet akár 3000-4000 kcal-t.
Most melyik vezet fogyáshoz, az egyéni kérdés, plusz mivel is visszük be a kalóriákat..
Persze, lehet kalória limitet tartani 2 étkezéssel, meg 10 étkezéssel is. Csak az étkezések száma még nem garantálja sem az ideális mennyiséget sem az összetételt.
Nyilván te személy szerint jól csinálod ha fogysz, de azt mondod egy másik embernek, hogy 2 étkezés, és elkezdenek bevágni tortát-lisztet-cukrot-tésztát brutál mennyiségben :)
Nyilván az étkezések száma nem jelent semmit a kalóriabevitelre és a helyes összetételre nézve... De az jó, ha egy kérdésre adott válaszoknál nem a napi sokszor kevés az egyetlen út... Sokaknak az elég rossz ötlet.
Ki kell tapasztalni, hányszor mennyi evés, milyen összetételben, milyen időzítéssel fekszik nekünk. Bizonyos mennyiségű és fajta tápanyagot ugye be kell vinni, de ezen felül bőven van játéktér, nem kell mindenkinek ugyanarra a makrotápanyagra alapozni...
A gyors szénhidrátokat célszerű hanyagolni, főleg a cukrot és a lisztet, a szénhidrátcsökkentés pedig sokaknak bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!