Óriási bűn ha olajjal eszem a sültkrumplit?
Figyelt kérdés
Az a gond anyu éjszakás és nekem kell megcsinálnom a kaját.És csak hasáb van itthon azok közül amit ehetek.Nem tudom másképp elkészíteni csak olajban süve.Szóval ez nagy baj?Esetleg tudnátok nekem egy-két tippet adni hogyan csináljam?2010. febr. 11. 18:56
1/10 anonim válasza:
Próbáld meg egy kis adaggal,hogy forró sütőbe teszed egy tepsiben,és éppencsak meglocsolod olajjal.Ha ízlik mehet a nagyobb adag is.Nekem bejött,de tényleg csak alig olajjal.
2/10 anonim válasza:
Nem tudnád sütőben,vagy mikróban megsütni?Nem lenne olyan fincsi,de nem tocsogna az olajban.
Ha sütőben csinálod,borítsd egy vékonyan kikent tepsibe,és úgy süsd.Mikróban még nem csináltam.de hallotam már róla.
Ha olajban sütöd,akor meg sok papirtörlővel itasd fel az olajat.
3/10 A kérdező kommentje:
kÖSZI A GYORS VÁLASZT
2010. febr. 11. 19:03
4/10 A kérdező kommentje:
És a mikró előtt felolvasszam vagy csak szimán ahogy kiveszem a fagyasztóból beletehetem?És hány percre?
2010. febr. 11. 19:04
5/10 anonim válasza:
Az egyik legnagyobb bűn.
1 dl olaj 900 kcal van!!! Olyan mintha ma nem is diétáztál volna, ha azt megeszed!
Inkább told be a sütőbe és tegyél rá max 2 kanál olajat: 180 kcal.
6/10 A kérdező kommentje:
Olaj helyett vízben nem lehet sütni??
2010. febr. 11. 19:20
8/10 anonim válasza:
Az főzés lesz szívem. :)
Ez nagyon aranyos volt. :):)
9/10 anonim válasza:
Ajj,sok vészmadár! Attól,hogy vékonyan(!)bekened a tepsi alját olajjal még nem leszel víziló! A fogyókúrázók mindig ilyen kérdéseket írnak,hogy "Juj,estére ettem mandarint,nagy bűn?"és arra nem gondolnak,hogy valószínűleg nem az esti mandarinozástól híztak el,hanem mondjuk az esti chipsezéstől.
10/10 anonim válasza:
Szerintem sovány húsokat egyél: csirkemell, hal, pulyka
A krumpli nem kell neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!