Mért van az, hogy már 2 hete egyáltalán nem eszek kenyeret, se sültkrumplit, se semmilyen zsíros kaját, és mégsem ment le még egyetlen egy deka se?
Figyelt kérdés
És hozzátenném azt is,hogy a csokoládét és a cukros üdítőket is kivontam a "forgalomból"2010. aug. 19. 15:35
1/4 anonim válasza:
nem tom sztem majd 3-4 hét után fog lemenni pár kg:) rem. segítettem:) pusz
2/4 anonim válasza:
Több oka is lehet. Lehet, hogy nálad lassan indul be a fogyás, volt ilyen ismerősöm vagy egyszerűen rosszul kajálsz. Attól még,hogy kivontad ezeket a kajákat, még nem garancia, hogy le is fogysz. Mert ha más kajákból sokat eszel, ugyanúgy sok kalóriát viszel be. Hiába egészségesebbek. Meg ha pl. nem eszel elég gyakran lelassulhat az anyagcseréd, ami szintén nehezíti a fogyást.
4/4 A kérdező kommentje:
Gáz néha kedvesnek lenni,utolsó?
2010. aug. 19. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!