4 napja csinálom miért nem fogytam semmit?
4 nap alatt nem valószínű h elérsz valami eredményt, ezt nem bántásból mondom. Ha nem sportolsz mellette ne várj olyan gyorsan eredményt (bocsi a hülye fogalmazás módért, de nem tudom máshogy leírni) Szóval sportolni kéne a diéta mellé.Pl: futás vagy ilyesmi.Ha sportolsz akkor a javaslatom 2. felét ne vedd figyelembe :P
Örülök, ha segíthettem :)
Te annyira sík hülye vagy hogy az valami eszméletlen! Senki nem azt írta hogy a diós tésztát sokáig emészti a szervezet, hanem hogy ilyen meg hasonló kajákkal nem lehet lefogyni. Ez a 90 napos fogyókúra úgy hülyeség ahogyan van. Aki kitalálta sem lehet több esze nálad.
Olvass és tanulj ebből: [link]
"..Mikor indul be így a fogyás.."
Elfelejtetted leírni a lényeget.
Milyen mozgás formát választottál a fogyáshoz?
Fogyni lehet bármilyen kolalással, persze leginkább az izom megy le ilyenkor, nem a zsír.
A zsírt leginkább az intenzív testmozgás és a fehérjékben dús étrend, a zsírszegény és szénhidrátban is szegényebb táplálkozás segít lebontani, persze tartósan nem lehet maradndó fogyást elérni rendszeres mozgás nélkül.
Persze megy le az izomból és elgyengül tőle a fogyókúrázó ha nem eszik, miközben a zsír tömeg alig változik, sőt a mérleg is kevesebbet fog mutatni, de ez nem egészséges, sőt betegítő, káros fogyókúra és nem azt a célt éri el amit kítűzött, mert az eredmény csak átmeneti és rossz is.
Hatékony fogyókúrás recept :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!