Hogy lehet, hogy a 90 napos diéta első hetében 4 kg-ot fogytam és azóta semmit? Be fog ez még indulni? 3 hete csinálom.
És mindent betartottál? LEhet hogy mértéktelenül ettél? Végigcsináltad?
Meg attól is függ, hány kiló plusz van rajtad.
lehet hogy mértéktelenül evett! :D ezen jót mosolyogtam.
ez úgy volt leírva, mintha a 90 naposnak a racionalitás és a mértékletesség lenne az alapja :)
most komolyan, olyan ember, aki annyit ért táplálkozáshoz, hogy 3 napon át szénhidrátot eszik, és csak 4 naponta teljes értékű fehérjét (mert ettől remél fogyást), az miből tudná hol a mérték :D hiszen már az ételválasztásnál sem találja el a mértéket, akkor a mennyiségben miért tenné?
továbbá, külön Kérdezőnek: megállt a fogyás. pontosan mekkora kalóriadeficitet is tartasz Te? alapvetően mindegy lenne, de amikor megállt a fogyás, tehát jó eséllyel fedezed az energia igényedet (fontos lenne a tápanyag igényt is, de ez kit érdekel, a fele világ éhezik..) akkor miért is vársz fogyást? :)
Értem, kedves Aczél!
A fogyás lenne a cél...
És mit ajánlanál? Ami mellett nem éhezek?
Nem vagyok amúgy nagy zabáló, csak szeretem az ízeket :)
majdnem ugyan azt mint a 90 napos... csak minden nap egyél húst, zöldséget.
ellenben (erre nem tér ki külön a 90 napos) ne fehér lisztes péktermékeket egyél, hanem teljes kiőrlésűt vagy rozsliszteset, és ne egyél finomított cukrot.
ez már sok esetben megadja a "mértéket".
ha nem, akkor oda kell figyelni arra, hogy a napi 2 kg sovány csirke hús is sok kicsit, fogyás alatt a fehérje igény 2-3g/ttkg, ezt nem kell túllépni hússal sem.
zöldségből szinte korlátlan mehet, ezzel jól lehet lakni, elvégre napi 1 kg zöldségben jó ha van 300-400kcal. és nem nagyon eszünk meg naponta 1 kilót.
na ugye hogy eddig majdnem olyan mint a 90 napos?
plusz ki kell tapasztalni/számolni mennyi az a kaja, amennyivel fogysz. mivel ebben semmi misztikum nincs: vagy feltankolod magad, vagy hiányt hagysz. ez mozgástól független. ha hiányt hagysz, fogysz (mozgással persze a végeredmény sokkal feszesebb test, nem löttyedt) ha nem hagysz hiányt 'kalória deficitet' soha az életben semmi fogyás nem lesz.
a 90 napossal, mint hogy elégtelen a fehérje bevitele, plusz a fene tudja ki mennyit edz mellette, simán van lehetőség löttyedtre fogyni, amin el is indultát (4kg mínusz) illetve lehet stagnálni mint látod, a jelenlegi helyzetedben, mivel nincsenek instrukciók a lényegre, a kalória hiányos étkezésre-életvitelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!