Az baj ha egy hete csinálom és már 5kilót fogytam? Vagy az csak víz? Am 175/70 keztem és már 65,4vagyok csak. Koszi a választ.
Ja, azt nem láttam bocs (mármint a kategóriában van csak, a kérdésben nincs) :)
Nagyon szerencsés vagy... Mozogsz mellette? Én is 175 cm vagyok és 77 kg.. és fél éve próbálkozom ezzel-azzal (kisgyerek mellett), de még semmi. A 90 napos ilyen sikeres lenne?
Azt mondják, nagy súlyból könnyebb veszíteni, de a tiéd nem is akkora a magasságodhoz képest.. (mondjuk az enyém se, mert tehén én sem vagyok, de azért itt-ott ragadt rám egy kis plusz).
hát énis annyit próbálkoztam minden féle módszerrel és ez nagyon be jott. mongyuk én nagyon sokat mozgok is, futok,meg 400-500 felulés naponta. Meg én 6ig még suli után zene órán vagyok majdnem minden nap szal idom sincs enni+vizsga idószak.
De probald ki én sem hittem és bejott ez a 90 napos. Sok sikert =)
:) DE jó!
Szülés előtt 70 voltam. 84 kg-mal mentem szülni, és most egy éves a gyerek, és 77 "maradtam" :(( Szóval 7 kiló lapul rajtam.. (a 70-nel elégedett voltam a 175 cm-hez).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!