45kg vagyok és minimum 5kg-ot fogyni szrretnék, nem tudtok ilyrn fogyási tippeket?
13 évesen NE FOGYÓKÚRÁZZ!!!!!
Rengeteget fogsz még változni, most alapozol meg mindent. Ne rontsd el a tested és az életed!!!!
szia :)
most 17 vagyok, 50 kg, és neked lehet, hogy ez többnek hangzik, mint ami szerinted ideális, de nincs rajtam egy kis fölösleges rész sem :)
soha nem fogyókúráztam, és emlékszem, kb 13-14 éves lehettem, mikor vagy egy hónapig többet ettem, mint a saját apám :D csak azért mesélem, mert ettől egyáltalán nem híztam el, semmi bajom nem származott volna belőle, viszont ha akkor épp fogyózok, talán nem fejlődök rendesen, alacsony maradok vagy pl cicijeim nem lettek volna (zsírtartalékokból vannak, tudod :) )
szóval én a helyedben nem kezdenék vad fogyókúrázásba, annyit mondjuk megtehetsz, hogy csoki helyett gyümölcsöt majszolsz és rendszeresen csinálsz felüléseket vagy eljársz futni, ilyesmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!