Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Ma ezdtem el a 90 napos...

Ma ezdtem el a 90 napos diétámat,110 kg-mal. Csatlakozik valaki hozzám?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 16:50
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:

A kérdezőnek.

Abban igazad van, hogy nem nem "fogyókúráztam" 90 napos diétákkal, de 6 hó alatt leadtam 26 kg-ot, ezelőtt 15 éve. S tartom az akkor elért súlyomat (+/- 2-3 kg). A kúra előtt temérdeknyi irodalmat olvastam a témáról, főleg mert addigi kísérleteim divatosnál-divatosabb mind befuccsoltak.

Nem akarok senkit lebeszélni vajmi diétáról, sőt, elismerem, hogy ez csak jót tehet, de távolról sem oldja meg az elhízási problémát, főleg annál, aki 110-ről indul. Én 103 voltam, most meg 76, - az ideális súlyom 64-65 kg lenne, de ezt elérni meg sem próbálom, mert ha sikerülne is, úgy sem tudnám tartani. 30 éves koromban 74 kg-os voltam, s mint már írtam, ez a súly bekódolódott szervezetembe (zsírsejtjeim DNS-e által). Igen, le lehet fogyni az ideális súlyra - keserves kínszenvedéssel - de sajnos ezt megtartani praktice lehetetlen. Csak ha nem vagy "reverzibilis" önsanyargató: hol túleszed, hol túlkoplaltatod magad!

Még csak annyit: a racionalitás nem nihilizmus, kedves kérdező. Amúgy sok sikert, - az elért eredmény megtartásához.

2010. febr. 14. 09:09
 32/37 A kérdező kommentje:

Azért köszönjük szépen a pozitív tapasztalatokat és gondolatokat.....valószínűleg sok igazság van benne.......

De sokunkat egy cél vezérel, fogyni bármi áron....még ha később vissza is szedjük...

Az okos ember a más kárán, a hülye meg a sajátján tanul.....

2010. febr. 15. 08:58
 33/37 anonim válasza:

Szia!

És azt elárulod,hogy mivel sikerült 6 hónp alatt 26 kilót fogynod? Köszi.

2010. febr. 16. 12:45
 34/37 anonim válasza:

Nagyon szívesen, főleg, hogy pofonegyszerű: vigyáztam, hogy a bevitt kalória kisebb legyen az elhasználtnál. Lipideket (zsírsavakat tartalmazó élelmeket), amennyire lehetett, édességeket, cukrot, cukros készítményeket meg teljesen kizártam az étrendemből. Kenyeret max. két szeletet ettem naponta. Amúgy egyebet mindent ettem, húsételeket inkább főztem, sok zöldséggel, teljesen zsírmentesen. Ha kínzott az éhség, mert főleg az elején, almát ettem, naponta több mint egy kg.-ot. És persze, tornáztam, ha volt időm rá kocogtam, sokat. Fogyási grafikont állítottam magamnak, első hónapban 6, majd 5, 4, 3, 2 kg-ot előírva, amit egy hó kivételével, teljesítettem is. Külön főztem magamnak, így könnyű volt követni a bevitt energiát, mint ahogy az elhasználtat is, minden fizikai gyakorlat egységenergiája ki volt számolva, beszorozva az idővel, megadta a ledolgozott kalóriamennyiséget.

Mivel január 1-én vágtam bele, eleinte vitamin-készítményeket is szedtem, de kimondottam csak ezeket. Ahogy a pocakom meglöttyent - főleg az első két hó után (e tájon voltam a legjobban elhájasodva), naponként többször masszíroztam, hogy serkentsem a bőr rugalmasságát.

Még csak annyit, s ne vegye senki rossz-néven, hisz elismerem, nekem is csak több kudarc után sikerült, könnyű fogyni (hisz a koplalás is csak néhány napig kínzó), megtartani az elért eredményt - SOKKAL NEHEZEBB! Csakis életmódod gyökeres változtatásával van erre esélyed, főleg ha a természet elhízási hajlammal "áldott" meg, mint akár engem.

Sok sikert nektek.

Ja, még valami nagyon fontos. Az elején székrekedésem lett (aranyérrel), de aztán a rostbevitelt búzakorpával sikerült emelnem, s megoldódtak a problémák.

2010. febr. 17. 08:19
 35/37 anonim válasza:

sziasztok!

én hétfőn szeretném kezdeni.

most 64 kg vagyok, az ideális kb 50 lenne.... vagy 47-8 méginkább.

jó olvasni a sikereiteket :)

lelly

2010. febr. 20. 08:48
 36/37 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hogy megy a kúra? Nyta, mennyit sikerült fogynod?

És a többiek? Ma van a 21. napom, és -6,7 kg-nál tartok, mellette igyekszem mozogni is.....

2010. febr. 22. 08:15
 37/37 anonim válasza:

Sziasztok en 11 napja csinalom de meg csak 1 kg ment le

:(vajon miert?egy kicsit el vagyok szomorodva m juniusig le szeretnek fogyni!most 71 kg vagyok es a cel 55-58 kg vajon fog sikerulni?

2010. márc. 11. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!