Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Ma ezdtem el a 90 napos...

Ma ezdtem el a 90 napos diétámat,110 kg-mal. Csatlakozik valaki hozzám?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 16:50
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Sok sikert hozzá. Ekkora súlyból csak ez a diéta segíthet lefogyni. Én most csinálom másodszor. Tavaly január 26-án kezdtem és végigcsináltam. Akkor lement egy húszas. Sajnos, a télen visszajött belőle valamennyi, ezért most január 4-én újra kezdtem. Tavaly 102 kiló voltam, most 81 vagyok. Sport nélkül nem megy. Javaslom a súlyzós (konditermi) edzést de csakis edzővel, vagy napi két óra intenzívebb sétát. Szívesen adok tanácsot, ötletet ha kell. És kitartást Nektek.

2010. febr. 2. 18:28
 12/37 anonim válasza:

18:20as vagyok.

Eddig bírom, nem is az a gondom, hogy nem ehetek eleget, hanem úgye ez szétválasztós, és mindenem a hús.

de kitartás,és szerintem az igazi fogyókúra a fejben kell eldőljön, hogy akaord-e vagy sem.

2010. febr. 3. 15:44
 13/37 A kérdező kommentje:

A 18.20 -asnak igaza van...fejben dől el...Ma tartom az első gyümölcsnapot....Ti?....

Kitartást........

2010. febr. 4. 07:37
 14/37 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is hétfőn kezdtem 102-vel. Eddig betartottam mindent, nem csaltam. Azt hiszem azzal csak saját magamat csapnám be, ha csalnék.

Tehát gyüminap:)Ma még csak egy almát ettem, viszont nagyon sokat iszom(2-3liter víz/nap). Próbálom túlélni ezt a napot is.

Kitartás mindenkinek! Veletek vagyok! Üdv: Nyta2

2010. febr. 4. 11:26
 15/37 A kérdező kommentje:

Kedves Nyta2!

Veled vagyok én is ma gyümölcsözök, eddig jól.......Mikor méred magad először?

2010. febr. 4. 11:48
 16/37 anonim válasza:

Szia!

Úgy tervezem,hogy minden protein napon méreckedem. Tehát holnap reggel. Már nagyon kíváncsi vagyok, na persze nem azt várom, hogy 4 nap alatt lemegy 5-6 kiló:) Üdv:Nyta2

2010. febr. 4. 15:27
 17/37 anonim válasza:

Sziasztok!

Túléltem a gyüminapot, tegnap 1 almát, 1 narancsot és 1 banánt ettem. Ki lehet bírni. Igaz, a 4 nap alatt egyszer sem voltam ennyire éhes, mint most reggel. Már csak délig kell kibírni és jöhet a husi.

Megmértem a súlyomat és 2 kilóval kevesebbet mutat a mérleg, mint 4 nappal ezelőtt. Ez számomra nagyon pozitív.

Írjatok ti is, hogy bírjátok! Nyta2

2010. febr. 5. 05:39
 18/37 A kérdező kommentje:

Sziasztok...Nem is volt olyan rossz a tegnapi gyümölcsnap...

Nyta ügyes voltál, már 2 kg-val kevesebb vagy? Csak így tovább...Én egész nap almát ettem kb. 5db-ot....Nem volt olyan nehéz, csak tartsunk ki a végéig......Még nem mértem magam, majd hétfőn, azt gondoltam hetente fogom...

2010. febr. 5. 07:34
 19/37 anonim válasza:

Én már régebb elkezdtem, s lassan de biztosan haladok.

Egyet sz.tem azonban le kell szögezni: A DIÉTÁK NEM FOGYÓKÚRÁK! A tömeg/energiamegmaradás törvénye érvényes a biológiában. Csodák itt sincsenek, ha a bevitt energia nagyobb, mint a leadott, fogyasztott, az lerakódik háj formájában. Ezt meg "elégetni" nem csodaszerekkel lehet, hanem csak mozgással, főleg ha nem akarod hogy a végén löttyent bőröddel takarózz. A szervezet előszeretettel dolgozza fel az izomzatot, ha az nem aktív. Az amilyen divatos, általában "szőkés" diéták fabatkát sem érnek, ha el is érsz velük némi eredményt, előbb-utóbb beleunsz, s akkor jöhet a jo-jó effektus.

Fogyni könnyű, hosszútávon megtartani az elért eredményt nehéz! EZT PEDIG CSAK ÉLETVITELED GYÖKERES VÁLTOZTATÁSÁVAL ÉRHETED EL! S főleg ne tűzz magad elé irreális elvárásokat. A nullát súrolja azon 30 éven felüli személy - ideális súly elérése végett való álmodozása, fogadkozása, mert ha ezt kínok között el is éri, megtartani lehetetlen. Ez is fiziológiai törvényszerűség!

Tehát EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁSKÉNT egyetek mindent, SZÉNHIDRÁTOKBÓL (édességek, gabonaneműek), LIPIDEKBŐL (zsíros-olajos készítmények) minél kevesebbet, de vigyázva, hogy a bevitt energiamennyiség legyen kisebb az elhasználtnál! És FÖLTÉTLENÜL MOZGÁS, MINÉL TÖBB, HA NEM AKAROD KÉSŐBB A MOST HÁJJAL TÖMÖTT BŐRÖDET LÖTYÖGTETNI!

2010. febr. 5. 08:15
 20/37 anonim válasza:

Én is megcsináltam és még úgy is működött , hogy a gyümi napon salit ettem hajzsálvékony gépsonka csíkokkal .De természetesen az összes kg visszajött sőőőőőőőőőőőőőt !!

A bibi az hogy az ember egy idő után agyilag-lelkileg belefárad ebbe az ördögi körbe !

De azért kitartás és sok sikert !(az álomsúly megtartásához is !!!)

2010. febr. 5. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!