90 naposban ma van a 82. napom,99ről indultam,12 kg ment le eddig. Ennek alapján mondhatom sikeresnek a diétámat?
Figyelt kérdés
További kérdésem pedig az lenne, hogy ha a diéta után a reggeli csak gyümölcs lesz értelem szerűen, az ebéd-vacsora ugyan az, és igyekszem csak pl fehérjét vagy keményítőt enni egy nap (csak ugye nem jönnének sorban a napok, pl lenne 2 fehérje egymás után), akkor az jó folytatás lesz? Köszi a válaszoktat!2008. nov. 7. 07:59
1/3 anonim válasza:
Nem írtad,hogy mennyi voltál eredetileg.Mert ez is sokat számít,hogy mennyi a súlyfelesleged!De javaslom,hogy olvass bele a 90 napos diéta.hu belül a Miért hatékony a 90 napos diéta!Nagyon részletesen leírja a dolgokat.És igen!A diéta után nem szabad újra kajálni,mert könnyen visszamehet.Amit leírtál,az nagyon jó és kéthetente lehet (ajánlatos)gyümölcsnapot tartani!Hetente kétszer ehetsz szénhidrátos dolgokat.Üdv:Sz
2/3 anonim válasza:
Írta,hogy 99 kg volt és leadott 12kg-ot.
Csak szóltam.
3/3 anonim válasza:
A több fehérje jobb, ezt javaslom is, és a durván 3 hónap alatt leadott 12 kg a normális fogyási ütem kb. felső határa, szóval IGEN, mondhatod sikeresnek a diétádat. És vacsorára (ahogy ezt valszeg idáig is tetted) kerüld a széhidrátot(zsírt). Főleg fehérje/zldség menjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!