Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Jó lehet nálam a 90 napos diéta?

Jó lehet nálam a 90 napos diéta?

Figyelt kérdés

169cm magas vagyok és 65kg.Ebből szeretnék fogyni kb 10kg-ot. Használhat nálam ez a diéta?Mert nem vagyok kövér,csak van rajtam egy kis felesleg!Barátnőmmel együtt csináljuk és ő 1hét alatt 7kg-ot fogyott(neki van miből), én pedig 1hét alatt 3kg-ot fogytam(ami egy kicsit elkeseritett, hogy én csak ilyen keveset fogytam)!Csak arra lennék kiváncsi, hogy ha folytatom, akkor ugyan igy fogok hetente pár kilót fogyni,vagy most csak azért fogytam ennyit, mert 1hétig "éheztettem" magam.De ha hetente fogynék pár kiló az nekem úgy jó lenne.(azt hiszem)

És kinek mi a tapaszalata akinek ugyan igy keveset kellett fogynia?

Előre is köszönöm a válazokat!

2010. jan. 11. 13:02
 1/1 anonim válasza:

Az első hetekben mindig többet lehet fogyni. De utána örülni kell annak is ha három hét alatt fél kg-mal csökken a testsúlyunk. Már annak is örülni kell, ha egyáltalán nem csökken, de nem is nő!

Az is természetes amikor megáll a fogyás.

De ha változtatsz az étkezéseden, és persze a mennyiségen, akkor már ne térj vissza a régebbi étkezési szokásodhoz.

Persze kell hozzá egy kis mozgás is. Nem megerőltető!

2010. jan. 11. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!