Számít, hogy mekkora adagokat eszünk?
Figyelt kérdés
2006. nov. 17. 17:10
1/3 anonim válasza:
Eleinte az első két hétben sokkal többet ettem, mint most. Átalakul a szervezeted, és megelégszik a kevesebbel is. Szerintem nem baj, ha eleinte kicsit többet esztek. Sokat bűnöztem is, de mindig az adott napnak megfelelően. Protein napon egy joghurt, keményítőn kukorica vagy pattogatott kukorica, szénhidrát napon ropi. De csak néhány falat. Az első hónap után ezekről teljesen le is szoktam, mert elmúlt az éhségérzetem az egyes étkezések között. Még egy jó tanács. Az előre elkészített ebédedet nagyon alaposan megrágva szép lassan egyétek meg. Az agyunk ugyanis 20 perc után jelez telítettség érzetet. Ha valaki gyorsan eszik, egyszerre sokkal többet tud megenni, mivel a teltség csak utána jelentkezik.
2/3 anonim válasza:
Többek szerint kb. az éttermi adagot kell számolni, ami tésztából pl. 12,5 dkg - szárazon mérve. Vagyis egy kis csomag fele. Szerintem ez egy elég tisztességes adag. A többi arányát nem tudom, de én sosem mértem. Minden szívfájdalom nélkül megpárolok és megeszek egy egész patisszont, nem beszélve a padlizsánkrémről. Ha azt eszem csak a kenyér miatt kell visszafognom magam. Tényleg annyit eszem, amennyit kívánok, sőt néha elosztom a vacsorát két részre, mert már 4 körül éhes vagyok. De úgy tűnik, így is működik a dolog.:-) Én még sosem bírtam ilyen sokáig egy diétát sem, s most úgy tűnik, végigcsinálom...lehet, hogy kétszer is.:-)
3/3 anonim válasza:
Én cukorbeteg vagyok és elvileg nem ajánlották ezt a diétát. Most tartok a 22.napnál és tegnap lé napot tartottam. Kibírtam. Ma a mérésnél cm-ben a derekamról 8 cm ment le, a combon pedig 12 cm. A legfontosabb, hogy én a délelőttöt is több adagban "eszem meg" és a délutánt is. Tehát naponta 5-6 részre osztom a kaját. Nem méregetem, ami jól esik megeszem. Csak arra vigyázok, hogy a napnak megfeleljen. Eddig a kenyeret szinte teljesen el tudtam hagyni, csak 3-4 alkalommal ettem húshoz. Szóval így is működik. Ja és a cm csökkenés súlyban 6 kg!
Mindenkinek kitartást és egy közelben lakó társat kívánok a diétához, mert az sokat segít. Nekem 4 gyerekre kell főzni és mellette magamra gondolni. Megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!