3 hónap alatt 15 kg fogyás, reálisabban,10 kg fogyás- izomnövelés, lehetséges?
Sziasztok! Nem vagyok biztos benne, hogy jó témában írom-e ki a kérdést, de remélem nem baj :D.
Az egész nyarat rászentelem tökéletes fizikai állapotom visszanyerésére. Általában amit eltervezek, azt végbe is viszem, szóval a hozzáállásom miatt nem aggódom.
A következő edzéstervet terveztem: mindennap futok 2 órát folyamatosan, a tempót idővel növelve. Második hónapban már elkezdenék karra erősíteni, mellette futás természetesen. Végül a harmadik hónapban a konkrét eredményekre való felkészülés. ( például 2 000 m lehető legjobb időre való lefutása.
Az edzés mellett nem kívánok átlagos étkezési szokásaimtól eltérni, ha este hétkor megéheznék, akkor is ennék egy joghurtot :D netán megkívánnám a csokit, nem mondanék le róla. (Természetesen nem napi adagra gondolok)
A kérdésem ezzel kapcsolatban annyi lenne, hogy reálisan gondolom-e a dolgokat. Van-e esély rá, hogy 3 hónap alatt látható eredményt vegyek észre? És ha tovább csinálom?
Esetleg valami tanács? Tipp? Tapasztalat?
Köszönöm előre is a válaszokat :)
18/L
Ne ide írj hanem a sport/mozgás kategóriába,ott értenek hozzá.
Az elképzelésedben van egy rakat tipikus hiba,de nem fogjuk 25000 alkalommal már megint ugyanzt leírni.
Ez egy ingyenesen letölthető könyv,egy hobbitestépítő írta,ezt olvasd el.Ebben benne van minden amit tudnod kell.
Az a tanácsom Kérdező,hogy sűrgősen felejtsd el,amit leírtál terv gyanánt!Töltsd le a Sárga kapszulát!
(Egyébként a szerző kicsit többet tudd,mint egy "hobbi testépítő...)
"3 hónap alatt 15 kg fogyás"
"A következő edzéstervet terveztem: mindennap futok 2 órát folyamatosan, a tempót idővel növelve. "
haha! No fucking way! Aki 15 kilótól akar megszabadulni az a büdös életben nem fog minden áldott nap két órát futni! Ébredj fel. Valaha az életedben futottál már 2 órát folyamatosan?
Haha:DDD
Nincs is több kérdésem. :D
Hibáztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!