Tényleg hatásos a 90 napos diéta vagy mardagyak a réginél?
14 éves vagy, eddig is értelmetlenül ettél (szerintem), a 90 napos elég rossz, de nem biztos hogy rosszabb amit ezelőtt csináltál.
Sok zöldséget és húst kéne enned, némi gyümölccsel. Értelmetlen ettől eltérni mert megbetegszel, de úgyis el fogsz térni. Mindenki eltér, egész iparágak épültek rá hogy cukrot és tejtermékeket, gabonákat etessenek veletek. Aztán újabb iparágak a betegségeitek látszólagos kezelésére, a lefogyasztásotokra.. magatoknak csináljátok.
Szerintem hagyd a 90 naposat, egyél rendesen húst, egyél hozzá zöldséget. Nem lehet azt mondani hogy bonyolult.
Azért megnézném azt a formát.. 90 nap zéró minőségű kajálás után én nem sok jót szavazok. Inkább adnék vért és vágnám le a karom, ezzel is lemenne 4-6 kiló VISZONT ami megmarad az emberi forma mint a 90 napos elvei mellett éheztessem a testem, szénhidrátba fojtva.
Másfelől bár a gyümölcsevés ritkán a sikeres fogyás alapja, a 90 naposban vannak jó ötletek.
A gyümölcsnap sokkal jobb mint az átlag magyar étkezése..
A fehérjenap jó, végre valami emberi táplálkozás..
Ch és keményítőnap, na ezek miatt nem értelmes a 90 napos. Ha lehet normálisan is enni akkor miért akar valaki keményítőnapot tartani?
EZ BIZTOS HAT!!!!!!:D
A tuti fogyókúra:
HÉTFŐ:
Reggeli: Alma.
Ebéd: Tejfölös paprikáscsirke illatának mély beszippantása, az asztalon hagyott morzsák, savanyúsággal.
Vacsora: 2 dl aludttej savója, néhány cukrászsütemény receptjének lemásolása.
KEDD:
Reggeli: Sárgarépa saját zsírjában, rágógumi.
Ebéd: Hatalmas tál töltöttkáposzta és a hozzávaló friss kenyér megtekintése, az edények elmosogatása.
Vacsora: A szabad szemmel is jól látható darabka sovány sajt reszelt káposztatorzsával megszórva.
SZERDA:
Reggeli: 5-6 teljes jógalégzés, félbevágott főtt tojás sárgájának a fele, de abból amennyi belefér.
Ebéd: Bécsi szelet és sült krumpli készítésekor lejátszódó fizikai és kémiai folyamatok elemzése céklával. Nagy tál túróslepény lefényképezése.
Vacsora: A képek előhívása, savanyú uborka, hashajtó.
CSÜTÖRTÖK:
Reggeli: 1 db fürjtojásból készült rántotta, utána kifli, gyulai kolbász és vaj segítségével tízórai készítése a gyerekeknek.
Ebéd: Húsleves és rakottkrumpli alkatrészeinek beszerzése a közeli ABC-ből. Madártej elhelyezése a hűtőszekrényben. Vágott vegyes savanyúság.
Vacsora: Ecetes hagyma citrommal.
PÉNTEK:
Reggeli: Főtt kolbász, mustár, tea, citrom, zsemle ízléses, már-már esztétikai élményt nyújtó elhelyezése az asztalon, mire a többiek felébrednek, frissen mosott káposztalével, kekszreszelék.
Ebéd: Gőzölgő bableves, csülökpörkölt, uborkasaláta lerajzolása, kiszínezése. 1 szelet kétszersült harmadszor is átsütve, nagy pohár Igmándi.
Vacsora: Hasított karalábé, dúsan díszített sárgarépaszeletekkel. Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeiben kiküszöbölése.
SZOMBAT:
Reggeli: Joghurtba mártott almaszeletek, limonádé szaharinnal, nyomelemekkel ízesítve.
Ebéd: "Halászlé, túróscsusza, sütemény" címmel frappáns epigramma megalkotása, egy teljes kockasajt parádi vízzel.
Vacsora: Paradicsombelsőség, kamillatea, egy teljes rúd ropi.
VASÁRNAP:
Reggeli: Fagylalttölcsér, nagy adag friss levegő, sűrű szitán áttört kefír.
Ebéd: Ricinusleves, csontlében abált torma citromhéjszeletekkel, süteménymaradványok levakarása a tepsiről.
Vacsora: Amit a kanári meghagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!