90 napos diéta csak akkor hatásos ha 90 napig csinálom?
Figyelt kérdés
Ha pl csak 30 napig tartom be az ér vmit? L/174/64, max 5 kilót szeretnék fogyni2013. febr. 20. 20:26
1/8 anonim válasza:
Sehogyse hatásos, emrt egy orbitális baromság!
Ha úgyis csak 5 kilót akarsz fogyni, miért nem próbálsz ki egy normális étrendet?( Hús, zöldség, gyümölcs)??
3/8 anonim válasza:
én nyolc kilót fogytam vele, igaz hogy én kicsit tovább csináltam, de szerintem bármeddig csinálhatod.:)
5/8 A kérdező kommentje:
És tudnátok valami diétát ajánlani? Tudom, hogy tele van vele a net, de nekem valahogy egyik sem válik be. Egész nap rosszul vagyok, lent van a vércukorszintem, de ha 2-3 óránként eszem vmit akkor meg nem fogyok semmit :/ Azért gondoltam ezt a 90 naposat, mert egy félét ennék és azt könnyebben lebontja vagy nem tudom.... :/
2013. febr. 20. 20:54
6/8 anonim válasza:
Zöldségeket és húsokat kell enni. Ez elég megvalósítható diéta?
7/8 anonim válasza:
Nem, a 89. nap éjjelén történik meg a csoda.
8/8 baad válasza:
Csinálj paleo diétát, kevesebb szénhidráttal, mint általában ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!