A 90 napos diéta mennyire hatásos?
pedig jó választ adott. Ha van eszed nem csinálsz ilyen 90 napos agyament dolgokat. Helyedben utánaolvasnék.
www.bodysport.hu/dieta
Szia én F/32 vagyok, és hidd el nem volt olyan rég a 15 sem.
Gondolom azért akarsz fogyni mert daginak érzed magad, mert adataidból kiindulva az is vagy.
Ne diétába gondolkodj, és ne kúrákba. Életvitelbe.
Te még egy erősen fejlődő szervezet vagy, így nem szabad drasztikus megvonást csinálnod, mert az akár komoly fejlődési hibát is okozhat, amit később csak nehezen tud majd korrigálni a szervezet. Semmiféleképpen ne akarj gyorsan fogyni, bár a 90-napos az nem túl gyors, de nem kell variálni, egyél mindent csak kevesebbet. Akkor hagyd abba mikor még nem érzed, hogy tele a hasad. Hidd el elég lesz.
Azt is el kell fogadd, hogy nem mindenki ugyanolyan, lehet, hogy soha nem leszel olyan mint a példaképet, vagy akit irigyelsz (pl osztályból). Te hidd el nekem nem mindenki szereti a csontos lányokat, igaz hogy a zsírgombócokat sem, tehát ne lógjon a hasad a térdedig.
De ha valakibe van anyag és abban van izom is (sport!!!) akkor szeretjük mi (férfiak) azt nagyon:D Az adataid alapján nem olyan vészes a helyzet mint ahogy te látod.
Nem tudsz feltenni egy fotó valahová linkel, mondjuk fej nélkül, hogy maradjon az anonimitás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!