Várhatok még fogyást?
tegnap 22:46:
Kinek akarod még bizonyítani a tudatlanságodat?
Így név és cím nélkül persze bármit írkálhatsz ide, csak nem sok értelme van.
Sokkal egyszerűbb lenne, ha utánanéznél ezeknek a dolgoknak, ahelyett hogy kreténségeket írogatsz.
És ez mindenkire vonatkozik, akik bármiféle tudás nélkül írogatnak itt egymásnak förtelmes butaságokat.
Ezzel csak ártotok magatoknak és a sorstársaitoknak, higgyétek el, hogy nem nekem, akit lepontoztok.
Mert engem nem érdekel, rám a klienseim hallgatnak és nekem ez a lényeg, nekik pedig az, hogy garantáltan le is fogynak.
Ők hálásak ezért, ti meg még évek múlva is itt fogtok (addigra már merőben új) baromságokat írogatni egymásnak és a korlátoltságotok miatt addig ,-és azután sem -fogtok tartósan lefogyni.
:-(
Sajnos ez van...
:-)
Örülök, hogy jó a kedved.
Nem baj, ha egyedül vagyok, elhiszed.
Én nagyon ritkán írom le a véleményemet, mert megszoktam, hogy jobb ha megtartom magamnak, ha nem akarom megsérteni a klienseimet.
Ezért nem véleményt írtam ide sem, hanem TÉNYEKET.
Nekem ezeket a dolgokat tudnom kell, mert vizsgáztam belőlük és a mindennapi munkámhoz szükségesek.
Nektek nyilván nem azok, csak ha esetleg valaki fogyni akar és képes gondolkodni.....akkor hasznos lehet.
Nekem tökmindegy, nekem nincs és nem is lesz soha gondom az alkatommal, hála részben a tudásomnak, részben a hozzáállásomnak.
Mindenesetre én nem szoktam vitázni sem a könyvelőmmel, sem a vízvezeték szerelővel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!