Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » "Bunoztem", mennyire lassitja...

"Bunoztem", mennyire lassitja ez le a fogyast?

Figyelt kérdés
Ma bunoztem :( Masodik hete csinalom a Dietat,eddig minden tetszik, nem is bunoztem,maximum annyit hogy kicsivel tobbet ettem mint lehetett volna. Ma viszont,szenhidratnapom van(Ettol felek mindig a legjobban,tudom hogy ilyenkor a kedvenc kajaim... es..) Szoval,reggel ettem en egy narancsot,es 100%os almalevet(Anyukam csinalta,friss almabol,Semmi cukor,se edesito!)Delben amit edesanyam sutott csaladnak abbol pizzat,mondtam neki hogy nekem csak Ketchupot,es kukoricat tegyen ra,csinalt nekem igy 2Szeletet.Jo sok kukoricat ratettem(Hisz,zoldseg..meg ha kemenyito is!) Sok ketchupot. Bevagtam a 2szeletet.Aztan eldontottem,hogy nem vacsorazom,mer nem kivanom az edeset.Kimentem,meglattam hogy tesomek-szuleim, milyen jo izuen eszik a szalamis-sajtos Pizzat, egy szeletet elvettem,es megettem!!:( Nagyon megbantam mar azota, ez olyan 4Cm szeles,és 8-9 Cm hosszu pizza volt,vekony volt a tesztaja.Es semmi olaj nem volt benne,anyum ugy csinalja. De viszont volt rajta, (Keves sajt,(nagyon keves!)1-2Szelet sajtos parizsi,2-3Szelet teliszalami,es soksok ketchup.) Annyira megbantam :( Nemtudom,ez mennyire zavarhatott be a dietaba? Multhet kedden kezdtem,eddig centikben nagyon Sokat valtoztak a mereteim!Nem szeretnem ez vegett abbahagyni a dietat!Problemat okoz ez?Amugy ha segit valamit,akkor olyan 6Óra felé ettem a Pizzat,vacsorara.Csak aza gond,hogy Sajt-szalamival.. :(:( Eza par szelet,mindossze 10Deka sem volt az egesz,mennyire zavarhatott be?Igy a masodik heten.. ? Segitsetek legyszives!A valaszokat elore is koszonom!
2009. máj. 8. 19:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem semmi okod az aggodalomra..inkább tornázz többet.
2009. máj. 8. 19:22
 2/11 A kérdező kommentje:
koszi :) szoktam sokat. bar.. egy hete most annyira nem,mert itthon vagyok sulibol,beteg vagyok. de mihelyst elmulik eza franya mandulagyulladasom,azonnal megyek is futni,sportolni,tornazni:) 13-14kilotol szeretnek megszabadulni:) remelem sikerulni fog :$:)
2009. máj. 8. 19:43
 3/11 anonim ***** válasza:
szia,én most fogytam22kilót k4hónap alatt(mondjuk a saját módszeremmel,de néha énis bűnöztem(lásd szülinap,húsvét,stb..)mosz max az van,hogy egy hétre kicsit visszaesik a fogyás,de nehogy abbahagyd,utána ugyanúgy megy tovább minden,csak tartsd be,amit előir a 90 napos.ismerősöm 90napos alatt 4szer vétkezett(szülinap,karácsony...stb)és igyis lefogyott vagy25kilót.szóval ne pánikolj,csak ezentúl állj ellent:)
2009. máj. 8. 19:58
 4/11 anonim ***** válasza:
42%
b@zmeg milyen gondjaid vannak.. kívánom neked, hogy ennél nagyobb "problémád" az életben ne legyen! nagyon röhögnöm kellett :D
2009. máj. 8. 20:08
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Kogy a 'csába fogytál mőlt kedd óta annyit hogy centikben látsszon? KAMU! 1-2 kiló amit leadhattál az nem látszik centikben...
2009. máj. 8. 20:44
 6/11 anonim ***** válasza:
én is azt néztem ilyen nincs én igaz hogy nem diétázom de csak 6ig eszek és mindennap tornázok honapok ota és nem nagyon van változás centikben...De ha igaz akkor jó neked
2009. máj. 8. 21:27
 7/11 anonim ***** válasza:
A 6-ig evés továbbra is hülyeség, továbbá a sport jó, de diéta nélkül ne várj csodát...
2009. máj. 8. 22:08
 8/11 A kérdező kommentje:

koszonom mindenkinek a valaszokat

igen,ha hihetetlen is,a hasam mar 3cmel kisebb,es a combom is latvanyosan fogyott! sokat bicigzlizem!

2009. máj. 9. 11:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy,csak igy tovább! ne törődj azokkal,akik bántanak!ez még nem bűnözés,sőt,ha mindig ezt hajtogatod magadban,akkor lelkileg kerülsz padlóra és inkább feladod,mielőtt elérnéd a kivánt súlyt!Ne igy fogd föl,légyszives!!!!!!!!Állj hozzá úgy,hogy meg tudom csinálni aoly sok embernek sikerült,nekem is fog!Örülj neki,hogy Édesanyád is melletted áll,segit a kajákat összeállitani!Ne add föl,"ne bűnözz" és sikeres leszel!

Én ma vagyok a 90 napon!!!nekem bejött és sikerült!

Neked is fog!

2009. máj. 9. 15:31
 10/11 anonim válasza:
Ne törődj azokkal akik "bántanak", nálam igenis!!!! 6kg-ot fogytam, viszont ez centiben jobban látszik!!! Kinek milyen a szervezete, valakinek látszik a mérlegen h fogyott, valakinek meg külsőre látszik! Mikor rááltam a mérlegre örültem a 6 kilónak, de többnek gondoltam, miután felvettem a nadrágjaimat, amit most cserélhetek ki, mert hát nagy! :) Ne bűnözz sűrűn, és ha teheted mozogj sokat, akár ha csak naponta biciklizel kicsit, már az is jó! Nálam még egy 10 kg-nak le kéne mennie! :S
2009. máj. 14. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!