Etterembe voltunk. Bunoztem! Mi a teendo ilyenkor?
istenem.. ez már kóros..
Nehogy már emiatt legyél kibukva, hogy ettél ilyeneket. Pláne bűntudatod ne legyen.
Szerintem nem kéne ilyen halálkomolyan venni a fogyás/evést/kinézetet. És ha valaki így rá van izgulva, hogy most fog-e fogyni, vagy nem, az már eleve baj. Fogd fel kicsit lazábban a dolgot..
Én ha fogyni szeretnék, biztos ennék rendesen mindenfélét, de mellette sportolnék, futnék, úsznék.
Élvezném az életet.. És nem okoznék magamnak szorongást, feszültséget, bűntudatod hülye fogyókúrás módszerekkel.
Volt egy kajás napod, na és akkor mi van ?! Folytasd tovább a diétát!
(az talán érthető, hogy az ember udvariasságból eszik meg egy jégkrémet, de hogy kettőt enne illemből..., ezt te sem gondoltad komolyan :)
köszi mindenkinek.
kettot adtak nem mondhattam h eleg egy :D de ugye ettol nem lassul le a fogyas?
"sajt,sonka rajta"
Hát ez a fehérjemennyiség már halálos!
Mennyi lehet kb 2g? ÁÁÁáááá
Meg fogsz halni!
A jégkrémben is volt vagy 1-2g fehérja úristen mi lesz veled?
Ugye ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan?
Tudod a hízás hosszú folyamat nem egyik napról a másikra lesz valaki kövér... A fogyás is így van, és nem fog tőle megállni. A fogyás azért stzokott megállni mert az aktuális állapothoz képest sok a bevitt szénhidrátkalóriamennyiség.Egy naptól még nem fog megállni a fogyás, ha egy hétig bűnözöl akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!