Az miért van hogy sokmindent kipróbáltam már de semmitől sem fogyok? Pl. Fogyókúrák, sport, hashajtó. Pedig 15-20 kg van rajtam. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Olvasgass egy kicsit:
Legyél kitartó, 15-20 kg elég sok ha ügyes vagy hamar beindul a fogyás.
Rendben van a táplálkozásod?
Napi 8kajálás, kevés kalória, sok fehérje 50-120g szénhidrát minimális zsír (persze nem esszenciális zsírsavakra gondolok), ezek megvannak?
Szedhetsz akármit, mozoghatsz akármennyit, ha nincs rendben a táplálkozás nem fogsz fogyni.
Biztos vagy benne, hogy jól csináltad a diétákat?
Itt tájékozódhatsz a napi energiaszükségletedről: [link]
Az "ülő életmód" oszlopát nézd. És a kapott eredményből vonj ki 500 kcalt. Ennyit egyél egy nap.
Itt nézheted meg, melyik étel mennyi kcalt tartalmaz: [link]
Vedd figyelembe, hogy 2 liter cukros üdítő is 980 kcal!
Hashajtóval azért nem lehet fogyni, mert mire kijön hátul a kaja, végigvonult már rajtad, és felszívódott a nagyrésze.
Diéta mellé sportolj, de 27-es BMI-vel igazából óvatosan szabad csak ugrókötelezned és futnod, mert sérülHETnek az ízületeid. Ússz, biciklizz, Rubint Réka dvd-k.
A fogyást lassíthatják a hormonbetegségek, pl. pajzsmirigy alulműködés, de NEM akadályozzák meg. Nehezebb, de nem lehetetlen. Nekem is volt ilyen betegségem.
Sok sikert! :)
20:29-es, már megbocsáss, de a kérdező BMI-je 27,68, tehát túlsúlyos, nem egészséges, fenyegethetik az elhízottakra veszélyes betegségek. A 23-24-25-ös BMIseknek is nagyon vigyázniuk kell, hacsak nem sportoló (mint Rubint Réka), és tömör izomból van az a 23-as BMI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!