Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Este bunoztem, persze nem a...

Este bunoztem, persze nem a napnak megfeleloen, aztan mind kijott. Normalis ez?

Figyelt kérdés
este megettem egy tanyer paradicsomlevest,egykeves salataval.tudom nemszabadott volna mer proteinnapom volt.aztan... olyan 5perc mulva az egezs kijott szeklet formajaban.de nem rendesen,hanem ment a hasam.lehet ez ez miattis?baratnom szerintem ures volt a gyomrom,esnembirta semmi felszivni:S lehetezért?
2009. ápr. 29. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy az jött ki, hiszen 5 perc alatt semmi sem emésztődik meg. Az lehet, hogy amit már előtte megettél azt hajtotta ki a parileves. Egyébként nálam is volt ilyen ha "bűnöztem" hogy ment a hasam, aztán rájöttem, hogy pszichésen történik. Belelovaltam magam a bűnözésbe és ez jött ki hasmenés formájában.
2009. ápr. 29. 11:07
 2/3 A kérdező kommentje:

:D:D köszi

lehet nálamis ezvolt hisz elmondtam vagy 10szer h joég mostakkor milesz megminden:Dxd

2009. ápr. 29. 12:00
 3/3 anonim válasza:
Protein nap előtt, ha folyadéknapot tartasz termérszetes, hogy a protein napon hasmenésed van, hisz terheled a szervezetedet. Nekem is felhívták rá a figyelmemet, hogy ne csodálkozzak, ha hasmenésem lesz. És ez mindig be is jön.:) Komolyan mondom!!!
2009. máj. 10. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!