Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » "Bunoztem", mennyire lassitja...

"Bunoztem", mennyire lassitja ez le a fogyast?

Figyelt kérdés
Ma bunoztem :( Masodik hete csinalom a Dietat,eddig minden tetszik, nem is bunoztem,maximum annyit hogy kicsivel tobbet ettem mint lehetett volna. Ma viszont,szenhidratnapom van(Ettol felek mindig a legjobban,tudom hogy ilyenkor a kedvenc kajaim... es..) Szoval,reggel ettem en egy narancsot,es 100%os almalevet(Anyukam csinalta,friss almabol,Semmi cukor,se edesito!)Delben amit edesanyam sutott csaladnak abbol pizzat,mondtam neki hogy nekem csak Ketchupot,es kukoricat tegyen ra,csinalt nekem igy 2Szeletet.Jo sok kukoricat ratettem(Hisz,zoldseg..meg ha kemenyito is!) Sok ketchupot. Bevagtam a 2szeletet.Aztan eldontottem,hogy nem vacsorazom,mer nem kivanom az edeset.Kimentem,meglattam hogy tesomek-szuleim, milyen jo izuen eszik a szalamis-sajtos Pizzat, egy szeletet elvettem,es megettem!!:( Nagyon megbantam mar azota, ez olyan 4Cm szeles,és 8-9 Cm hosszu pizza volt,vekony volt a tesztaja.Es semmi olaj nem volt benne,anyum ugy csinalja. De viszont volt rajta, (Keves sajt,(nagyon keves!)1-2Szelet sajtos parizsi,2-3Szelet teliszalami,es soksok ketchup.) Annyira megbantam :( Nemtudom,ez mennyire zavarhatott be a dietaba? Multhet kedden kezdtem,eddig centikben nagyon Sokat valtoztak a mereteim!Nem szeretnem ez vegett abbahagyni a dietat!Problemat okoz ez?Amugy ha segit valamit,akkor olyan 6Óra felé ettem a Pizzat,vacsorara.Csak aza gond,hogy Sajt-szalamival.. :(:( Eza par szelet,mindossze 10Deka sem volt az egesz,mennyire zavarhatott be?Igy a masodik heten.. ? Segitsetek legyszives!A valaszokat elore is koszonom!
2009. máj. 8. 19:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen is látszódhat, én úgy ,hogy csak kevesebbet eszek és naponta kétszer 40 percet taposógépezek, így ment le két hét alatt 15 cm a hasamból. De kg-ban nem olyan sok csak 4-5 kg.De nekem a cm a lényeg :) ! SOK sikert továbbra is !!!! Kitartás! És nem baj, ha néha bűnözöl, majd lemozgod.

2009. máj. 20. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!