Szénhidrátnapon lehet enni palacsintát? Mert olvastam, hogy lehet, de hát ott van benne a tej meg a tojás! És fehérje napon hortobágyi húsos palacsintát? És szerintetek a fogamzásgátló szedése befolyásolja a diéta hatását? E/20 Köszönöm előre is!
a palacsintába nem kell még a tejen és a tojáson kívül liszt is??? csak mert én úgy tudom :D de lehet én nem vagyok képben XD
aki elkezdi szedni a fogamzásgátlót és nem mozog, az bizony elhízik, mint a disznó (tisztelet a kivételeknek :D). a diétádat valószínűleg nem fogja befolyásolni a gyógyszer, viszont a hülye diétákkal te igenis befolyásolhatod a gyógyszer hatékonyságát! erre azért figyelj oda! olvass utána, vagy kérdezd meg a nőgyógyászod. ha nem akarsz idő előtt teherbe esni, akkor érdemes ezzel foglalkoznod! :)
Palacsinta? Jó hízókúrának ígérkezik, a liszt már csak ilyen.
A tej is segíti a hízást, ez bizony igaz, arra lett kitalálva, hogy a borjú növekedjen, hízzon tőle.
A hormon gyógyszer pedig bizony hatással van ránk..
És voila, megtaláltad a 90 napos egyik nagy logikátlanságát.
Amúgy a lisztben is van fehérje, hogy érdekesebb legyen az élet (meg persze zsír is, csak igen kevés).
Jó, hogy nem kell szétválasztanunk a tápanyagokat, mert nagyon nehéz dolgunk lenne.
Egyébként lehet sütni (nem szokványos) palacsintát tej és tojás nélkül is. Persze az elég ízetlen. Én inkább a tejet és a lisztet hagyom ki, az már finom :D Csak legyen házi a tojás :)
Inkább kutakodj, milyen egy egészséges életmód. A 90 napos diéta a 3 szénhidrát alapú napjával még rövid távon is rosszul néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!