Mi a véleményetek a 90 napod diétáról? Nehéz? és hasznos egy fogyókúra? Ma kezdtem bele de nagyon gondolkozom hogy abbahagyjam ma fehérje napom van és csak tojást ettem
Én január 1-től csinálom. Nekem hasznos, mert fogyok tőle. Ráadásul, hogy ennyire megválogatom, hogy mit egyek, így felhagytam a nasizásokkal is és kezdem észrevenni, hogy kevesebb adag kajával is jól lakom.
Ha elfogadsz, egy tanácsot, akkor egy kicsit alakítsd át a diétát. Azt írod, hogy ma még csak tojást ettél. Nos, nekem úgy néz ki a fehérjenapom: reggeli 3 narancs, ebéd: sült csirke, természetesen kenyér nélkül. Vacsorára tej + tojás. Ebéd meg vacsora közt meg ettem egy kevés sajtot. Dolgozom és tanulok is, nem bírnám a koplalást :)
A diéta lényege, hogy mivel egyfajta élelmiszert eszel, azt könnyebben emészti meg a szervezet.
Víznapot még nem tartottam, azt majd egy lustulós hétvégére tervezem :)
Ha kérdésed van, akkor írj nyugodtan privátot :)
Fogytok tőle.3 hónap után abbahagyjátok,és visszaszedtek többet mint ami le ment.Felejtsétek el ezt a szar diétát.Nekem le ment 15 , és fél év alatt visszajött 25.
Ne csináljátok,csak 3 hónapos,egyáltalán nem jó.Pillanatnyilag hatásos,és ösztönöz hogy folytasd,de hülyeség az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!