Milyen a 90 napos diéta? Hogy kell csinálni?
Parancsolj, itt találsz róla egy korrekt leírást és recepteket is mellé:
Sokan hülyeségnek tartják a diétát, másoknak viszont nagyon bejött. Olvasd el, próbáld ki, meglátod, hogy neked segít-e.
Na én pedig a másik tábort képviselem, márpedig hogy hülyeség.
1. Azzal mért fogynánk ha szétválasztjuk a tápanyagokat?Nem látom benne a logikát...Ja hogy ezért? ->2.
2. Fehérjét csak négy(?) naponta (nem tudom pontosan hány nap van) viszel be és jó néhány mást se viszel be ezért a szervezeted az izmokból fogja ezt lebontani.
3. Ehhez az a gondolat hogy "Ha tornázok akkor megmarad az izom" nem működik mert a szervezetednek akkor is szüksége van azokra az anyagokra"
Szia! Ahogyan az első hozzászóló is írta: mindmegette.hu. Nagyon jó receptötletek vannak fenn, ha már végképp unnád az első két hét után.
Egyébként: MŰKÖDIK!!! Ezt én mondom, akinek soha semmilyen diéta nem jött be eddig, imádok enni (főzni) és gyakorlatilag a házimunkán kívül nem sportolok semmit (ülőmunka + autóval járok dolgozni...). 90 nap alatt, úgy, hogy a szétválasztást betartottam, de pl. zöldségnapon minden probléma nélkül napi több alkalommal is ettem lecsót stb., tehát a mennyiségi korlátokat be nem tartva, de a minőségi "szétválasztást" figyelve 10 kg minusz, gyakorlatilag úgy, hogy ezzel a módszerrel nem éheztem, és nem kellett szoros értelemben véve életmódot váltanom. Pici ötletességgel (a gyümölcsnapot kivéve) a család is ehette azt, amit én, csak ők pl. kaptak a husihoz krumplit is, én meg azt kihagytam. Számomra ez a világ 8. csodája, mert én sem hittem benne, de egy próbát megért!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!