Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 80 kg-osan mit kezdjek el...

80 kg-osan mit kezdjek el sportolni, hogy lefogyjak?

Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen cardio...
2013. febr. 26. 19:03
 2/9 anonim ***** válasza:

erőltetett menet, kirándulás meredek hegynek, bicikli, úszás.

ha vmi durvább kell majd, akkor crossfit.

2013. márc. 2. 14:55
 3/9 anonim válasza:

Nézz meg pár részt a DoQ-n az Osmin gatyába ráz-ból (Operation Osmin), abban jó tippek vannak étrendre és mozgásra is. Amit én javaslok, az reggelente futás, majd utána 50 fekvő, 50 felülés, 50 homorítás.

És bármilyen mozgást igénylő sportot amihez kedvet kapsz :)

2013. márc. 3. 09:16
 4/9 anonim válasza:
Milyen magas vagy a 80 kg-hoz?
2013. márc. 5. 09:54
 5/9 mrbody válasza:
Bicikli, futás és nagyon figyelj oda az étkezésre. A lényeg, hogy a kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyit felhasználsz. Úgyis az étkezésen múlik az egész.
2013. márc. 5. 18:30
 6/9 anonim válasza:
Bizonyítottan a legjobb fogyasztó a nehéz súlyzós edzés mivel ott a durván megdolgoztatott izomzat még napokig éhes és emészti a kalóriákat miközben az ilyen cardio, kocogás aerobic meg egyéb nyuszifül edzések ugyan lefárasztják a szívedet meg a tüdődet és izzadsz is tőlük mint egy ló de edzés után gyakran már 1 órával a gyengén igénybevett izom munka miatt már nem fogyasztanak kalóriát. A másik hogy csakis teljes kiörlésű ételeketz egyél a cukor, finomított liszt, szószok stb. olyan kalóriák amik azonnal a szírszövetet táplálják maygarul megeszed sé rögtön hízol. Amikor szálkás embereket látsz azt úgy érik el hogy kizárólag teljes kiörlésű ételeket esznek, a növényi olajokat is szinte nullára csökkentik, a magyar konyhát a telített disznó zsírjával és az édességeket még alkalmakkor sem engedhetik meg maguknak!
2013. márc. 5. 20:05
 7/9 A kérdező kommentje:
és akkor, hogy ha úgy van, hogy már fogytam 20 kg-t, és megálltam,de már egy éve, viszont nem valami sokat eszem már így sem. De ha most többet sportolnék, akkor lehetne még változás, egyébként 170 cm vagyok.
2013. márc. 5. 20:16
 8/9 anonim válasza:
Kangoo!!!! Az egyik legjobb zsiregeto es a legszorakoztatobb sport szerintem . Garantalt fogyas!
2013. márc. 6. 19:08
 9/9 anonim válasza:
Szerintem a futás meg a felülő, az egyik legjobb kezdésnek.
2013. márc. 20. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!