Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Miért vannak olyan sokan a 90...

Miért vannak olyan sokan a 90 napos diéta ellen?

Figyelt kérdés
Érveket és ellenérveket szeretnék ezzel kapcsolatban hallani. Kinek jött be és kinek nem...?
2008. jún. 5. 13:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
11%
Minden beteges diétától mint pl a 90 napos tudnak fogyni az emberek, mert a szervezet először kinyomja a vizet, utána pedig elkezdi lebontani az izmokat, amit ugye sokkal könnyebb mint a zsírt. De zsírt égetni nem így kell.
2008. jún. 7. 19:36
 12/30 anonim ***** válasza:
7%
Az ilyen divatdiéták marhaságok, egy kevés biológiai tudással belátható. Aki nem akarja megérteni, annak hiába magyarázod. Kifejezetten rossz a szervezetnek. Hogy mást ne mondjak, a gyümölcsökben jelentős mennyiségű cukor van, és azt ugye tudjuk, hogy a cukor hízlal. És akkor egy egész napig csak azt ennéd? Baromság. A másik, alapvetően a keményítő egy fajta szénhidrát. Akkor mi a francnak két napig szénhidrátot enni, hiszen abból is könnyen lesz zsír. Még jó, hogy zsírnap nincs benne, amikor egész nap csak szalonnát ehetnél :)
2008. jún. 8. 12:43
 13/30 A kérdező kommentje:
Igen ez tényleg logikus:) Pedig bioszból ötös voltam:)
2008. jún. 8. 12:48
 14/30 anonim ***** válasza:
47%
A fogyás nem mndegy miben jelenik. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nem mind1 hogy testsúlyból fogsz vagy izomból. Én egy embert nem ismerek aki TARTÓSAN lefogyott volna a 90 napos parasztvakítástól. A tápanyag megvonás napi szinten a legnagyobb marhaság amit ember kitalált. Ha lenne levegőmentes nap akkor levegőt se vennél? ezen kéne elgondolkodni...
2008. jún. 20. 14:13
 15/30 anonim ***** válasza:
Kis korrigálás az utolsóhoz az izomból helyett zsírból akart lenni:)
2008. jún. 20. 14:15
 16/30 A kérdező kommentje:
Köszi, ismét!:) Azt nem értem, hogy ezen az oldalon szinte naponta tesznek fel kérdéseket a 90 napossal kapcsolatban, és sok olyan írást olvastam már, h ez a világ legjobb diétája, meg tuti hatásos.. és akkor azok az emberek miért nem írnak, hogy megvédjék a véleményüket?:) Pedig világosan tettem fel a kérdést, hogy érveket és ellenérveket szeretnék, csupán kíváncsiságból hallani, szívesen elolvasnám azoknak az embereknek a véleményét is, akinek sikerült a tartós fogyás, és nem ment tönkre a gyomra.
2008. jún. 21. 14:26
 17/30 anonim válasza:
50%
Szia!Csinálom én is a 90-naposat,13kg-ot sikerült is leadni.Szerencsére a gyomrom nekem eggyáltalán nem fáj!!!nem csinálok viznapot sem.Akávét is teljesen elhagytam(nem is óhajtom)Nagyon örülök hogy rátaláltam erre a diétára,mióta csinálom sokkal jobban érzem magam!!!
2008. jún. 22. 07:47
 18/30 anonim ***** válasza:
61%
szia en mar tobb mint 60 napja csinalom a dietat es nekem egyaltalan nem faj a hasam de a kozerzetem sokkal jobb mint eddig barmikor 67 kilos voltam es most 62 vagyok szoval 5 kilot sikerult leadni es meg elveztem is h mindig tudtam h mit kell egyek es kozben fozni is megtanultam szoval en birom nagyon amellett az evesek kozott rengeteg vizet iszok igy nem vagyok ehes se es elkezdtem tornazni es futni is egy nap az egyiket csinalom h legyek fitt ajanlom a 8 perces tornat ahol 8 percig csak 1)hasat 2)labat 3)kart 4)feneket tornaztatok es nem tart sokaig mondom 8 percig es nagyon kibirhato szoval csak segiteni szeretnek es sok kitartast sovanyan szebb az elet :)
2008. jún. 27. 19:01
 19/30 anonim válasza:
Jó, és akkor azok akik ennyire a 90 napos ellen vannak, mit javasolnak? Nektek mi vált be? Melyik módszert válasszam? Tudom, életmódváltás,azon vagyok, de magamtól akkor sem tudom hogy mi a helyes, valami támpont kell, ami tudom hogy jó, és megéri követni. Én a 90 napos felénél járok, 8 kiló ment le ( most stagnálok), és még 5öt szeretnék, de amiket olvastam lehet, hogy így is nagy károkat okoztam a szervezetemnek, és ha ez így van nem akarom tovább fokozni..
2008. júl. 4. 14:37
 20/30 anonim ***** válasza:
6%
Majd azt is írjátok meg, hogy a leadot kilókból mennyi a zsír.. mert kb még fele sem.És hogy hányszorosa fog visszaugrani... Klasszul lebontotta a szervezetetek az izmot...
2008. júl. 5. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!