Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Ki lesz a fogyitársam?

Ki lesz a fogyitársam?

Figyelt kérdés
Keresek egy legalább annyira elszánt egyént, mint én! 90 nap alatt szeretnék 25 kg-t fogyni. Sajnos nem tudom az egészséges utat választani, így a félig egészséges út maradt, amiben lesz sok mozgás és igencsak kevés kaja. Ki tart velem? :)

2013. jan. 31. 22:27
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
hát Te tudod :D ahhoz képest, hogy elég szegényen élsz mostanában... cipőre vágysz? :D fura lehetsz :)))))))
2013. febr. 1. 11:28
 32/40 A kérdező kommentje:
ÉN vagyok a fura?? Szegény vagyok és egy sportcipőre vágyom? Mekkora nyomorék lehetek tényleg...
2013. febr. 1. 11:34
 33/40 anonim válasza:
Szívesen veled tartanék,de Erdélyi vagyok nem magyarországi:). fiú,25 éves és 106kg vagyok.
2013. febr. 1. 15:14
 34/40 A kérdező kommentje:

Nem gond, hogy erdélyi vagy! :) nem fogok találkozni mindenkivel, ennek az egésznek az a lényege, hogy neten keresztül tartsuk a kapcsolatot és segítsünk egymásnak a fogyásban és a kitartásban :)

Ha valaki egyedül érzi magát, akkor tudjon kinek írni, ennek ez a leglényegesebb része! Én például könnyen elgyengülök, ha nagyon egyedül érzem magam és unatkozok :( ez elég gáz, de bevallom, ez van :/

2013. febr. 1. 15:38
 35/40 anonim válasza:
Sétákba szívesen veletek tartanék,sajnos nekem sincs munkám,így én is tele vagyok idővel. :)
2013. febr. 1. 18:10
 36/40 A kérdező kommentje:

Kirááály!! ^^ na ennek nagyon örülök!

mostmár akkor megosztom, hogy a 11. kerben lakom és reggeltől estig bármikor ráérek! :))

aki szeretne jönni a sétákra ill. "hegyet mászni" (bizony a Gellért-hegy igazi kihívás tud lenni, főleg ha már legyalogoltál előtte pár kilómétert XD), kérem írjon email-t, ne itt kelljen egyeztetni :)

nikki.henderson.87@gmail.com

msn címem is ugyanez! :)

2013. febr. 1. 19:58
 37/40 anonim válasza:

A cél kétség kívül helyes, de mindenképpen megpróbálnálak lebeszélni a módszerről. Jómagam is elég nagy súlyfelesleggel kínlódtam, és még most is van rajtam. Többször futottam neki a fogyásnak, de tartósan csak tavaly sikerült elérnem valamit, -20 kilót, amit azóta is folyamatosan tudok tartani, és a vizsgáim után remélem tovább is folytathatom. De a helyedben vagy kissebb célt tűznék ki, vagy több időt hagynék a dologra.

A másik, pedig az étel. Saját hibámból tudom, hogy egyes esetekben az ember túlzabálja magát - ezt most nem bántóan értem. De előfordulhatnak más okai is. Mindenek előtt vizsgáltasd ki magadat, hogy pajzsmirigy, máj, egyéb szervek megfelelően működnek-e. Ha igen, akkor valóban az Energia bevitel/felhasználás arányon javítani kell, de nem szabad átesni a ló túlsó oldalára. Én azt a trükköt alkalmaztam, hogy csak megszabott időben ettem, naponta négyszer, és csak vizet ittam - a suli miatt eléggé felborultak a dolgok, és bevallom, néha kávéval is bűnözöm. De ami még nagyon fontos, nem kell lemondanod az édességről, különben egy idő után rá fogsz ugrani - tapasztalat. Inkább minden este egyél meg egy kocka csokit, minthogy egyszerre két táblát nyomj be. És kerüld az alkoholt.

2013. febr. 10. 20:56
 38/40 A kérdező kommentje:

Értem, köszi :)

A kávé miért bűnözés? Gyorsítja az emésztést és én ha iszok kávét, az tejeskávé, cukor vagy bármilyen édesítő nélkül! :)

2013. febr. 11. 14:55
 39/40 anonim ***** válasza:
Próbáld megérteni azt, hogy az ilyen fogyókúráknak hosszú távon több hátránya van, mint előnye. Ha nem eszel és ilyen eszetlen módon kínozod a tested, persze, hogy fogyni fogsz. Csakhogy 3-6 hónap múlva kétszer annyit fogsz hízni. Ezt akarod? Ne ilyen idióta fogyókúrákkal kínlódj, hanem menj el hetente háromszor-négyszer legalább egy órát aktívan mozogni és ne zabálj ész nélkül minden cukros, zsíros vackot. Ennyi a történet!
2013. ápr. 5. 09:05
 40/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, akik így aggódnak az egészségemért :D

Nos, mégsem ezt a fogyókúrát választottam, mert egy F*SZSÁG! :D Azt hittem, hogy menni fog, de nem ment! Áttértem inkább a szénhidrátmentes diétára, így már 10 kilótól sikerült megszabadulnom, pedig nem is mozogtam :) Egész nap itthon ülök vagy fekszek, mégis fogyok :) Jókat eszem, hihetetlenül jókat és nagyon jól érzem magam :) Ha meggyógyultam, akkor újra mehetek edzeni, amit már nagyon várok :)

A fogyitársaim is csodálatosan sokat fogytak és még mindig nincs vége, még küzdenek a cél eléréséért :)

Sikerült még pár embert megmentenem az éhezéses fogyókúra előtt és a jó útra terelni őket, nagyon büszke vagyok rájuk, hogy hallgattak rám és egészségesen, sok mozgással fogyókúráznak :)

Mégegyszer köszönöm a válaszokat! :)

2013. ápr. 6. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!