Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 11 éves kisfiam 62 kg hogy...

11 éves kisfiam 62 kg hogy tudnám lefogyasztani gyogyszerek nélkü, de mégse éhezzen?

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 19:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Táplálkozási "szakértő" a kedvencem! :D

Látszik a jó szándék, persze ez nagyon sokat ér..

"kenyeret féladagra csökkenteni, + kerékpározni,sétálni, gördeszkázni,stb. Tessék sportolni!! "

Ha a szakértői válasz ez, akkor lehet elutazni lakatlan szigetekre, a világban úgy sincs már semmi érdemleges dolog :)

A kenyér kényszer élelmiszer, minden húsoktól, zöldségektől, gyümölcsöktől, gombáktól, olajos magoktól eltérő élelmiszer vagy kényszer élelmiszer, vagy élvezeti termék (az olajos magvakat sorolja az ember ahova jónak látja, tulajdonképpen azok is inkább élvezeti termékek).

Na most ha nincs háború, éhezés, akkor fölösleges kenyeret enni, krumplit enni, hüvelyes növényeket enni, tejtermékeket enni..

Aki ezt megfogadja, megérti az sokat nyerhet, aki nem, az majd kiköt egy elhízási klinikán, vagy a krónikus betegségeivel beáll egy egyre hosszabb sorba, és vár az orvosára.. :/

2013. jan. 22. 13:11
 12/15 anonim válasza:
Nagyon sok mozgás, foci, biciklizés a barátokkal, bármilyen sport, a lényeg hogy keményen, és sokat mozogjon. Fontos a jó társaság. Másodszor, egészséges kaják, sok zöldség, gyümölcs, a csoki stb helyett. Cukros lónyálak eltuntetése az étrendböl. Amúgy hány centi? Nem mindegy mert ha még csak 11 éves, akkor nőni is fog, az is számít. Én is kicsit pufi voltam kb 10 éves koromig, aztán élveztem biciklizni, motocrossozni, tehát mozogni, és gyorsan nőni is(:. Most 14 éves vagyok, 61kg 170 egynéhány centi, szinte semmi feleslegem nincs. Tehát kitartás. Szurkolok, sok mozgás a lényeg.
2013. jan. 22. 14:34
 13/15 anonim válasza:
Kapcsold ki a gépet ne kockuljon egész nap a fogyás garantált :)
2013. jan. 22. 15:16
 14/15 HSJ válasza:
nem biztos, hogy fogyasztani kell, semmiképpen sem jó a "megvonó" diéta! a táplálkozástudományról és a lefogyás kérdéseiről egy friss könyv: Dr.Filippo Ongaro: Úgy egyél, hogy lefogyjál! (nekem személy szerint sokat segített!) Sok sikert és kitartást kívánok!
2013. jan. 30. 13:28
 15/15 anonim válasza:
Ha éhes a gyerek adj neki gyümölcsöt.
2013. jan. 30. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!