Érdemes a 90napos alatt 5ször étkezni?
Figyelt kérdés
Pl fehérjenap:
ebéd: csirke
uzsi: kefír
vacsi: csirke
szénhidrát:
ebéd: tészta
uzsi: keksz
vacsi: kalács
2009. aug. 19. 20:42
1/6 anonim válasza:
Nem, naponta tízszer kell étkezni, és minden gyümölcsnap után be kell iktatni egy zsírnapot, ahol csak szalonnát ehetsz. Attól nem hízol, mert nincs benne sem keményítő, sem szénhirdrát...
2/6 anonim válasza:
Igen, igen!! :DDDD Az első válaszadó tudja a titkot! :DDD Cukornap is van egyébként csak eltitkolják a zsenik :DDD
3/6 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem,de látom itt már kérdezni sem lehet!!!!
2009. aug. 22. 22:16
4/6 anonim válasza:
Komolytalan és tudománytalan hülyeséggel kapcsolatban miért akarsz komoly válaszokat?
Érdekesen értelmezed a napi ötszöri étkezés fogalmát, ha csak az ebéd, az uzsonna és a vacsora (mind becézett formában persze) tartozik bele. Hol marad a regcsi meg a tízcsi?
5/6 anonim válasza:
Szerintem érdemes 5× étkezni a diéta alatt...=)
Puxx
6/6 anonim válasza:
Én naponta 2-szer ettem,délben és 5körül és 21 kilót fogytam,kemény volt,de megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!