Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Leghatásosabb fogyókúratipp?

Leghatásosabb fogyókúratipp?

Figyelt kérdés
Nagyon sokfajta fogyókúrát megpróbáltam már de nem ment...Nemvoltak hatásosak. Aki már tapasztalt magán hatékony fogyókúrát kérem ossza meg velem. Köszönöm.
2012. dec. 4. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Szálkásító étrend: 2-3 ttkg fehérje és 2-0,5 g szénhidrát.

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. dec. 4. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Egészséges étrend és rendszeres futás (2 percről indult mindig meddig bírtam jelenleg 20 perc folyamatosan) Sok fehérje, hús zöldség gyümölcs kevés kenyér cukor olaj csak reggel eszek tk kenyeret ezeken kívül még tojás zabkása inni csak víz 3 óránként enni valami keveset, napi 1200-1500kcal hetente egy kiló lement amikor még normálisan csináltam
2012. dec. 4. 19:56
 3/4 anonim válasza:

Pedig nagyon egyszerű. Kevesebbet kell enni, és többet mozogni. Ha nem hatásos, akkor még kevesebbet kell enni, és még többet mozogni. Máshogy nem megy.

Én a következőt csináltam: Alapos reggeli 7 óra körül, minden mehet. Délben ebéd: Normálisan, de azért nem degeszre, kerülve a sült krumplit és a tésztaételeket. És akkor itt másnap reggelig vége.

Kávét, teát csak cukor nélkül (én mondjuk egyébként is úgy iszom) alkohol felejtős. Nincs nasi, nincs süti, nincs cukorka, nincs édesség. Ha este nagyon nem bírod, ehetsz nyers zöldséget vagy gyümölcsöt, ihatsz gyümölcsteákat is, az is telít.

Ezen kívül elmentem még hétvégenként 1-1 órát biciklizni. (Ennél azért jóval több sportot is be lehet iktatni)

Ez nekem 4 kg-t jelentett 2 hét alatt.

2012. dec. 5. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Boborján megaszondaná: ha nagyon nem megy a fogyáááás...,

akkor lehet hogy ki kellene vizsgáltatni a pajzsmirigyedet, mert nem jön ki belőle elég hormon és akkor, akkor nem fogol tudni lefogyni.

De komolyan, az esetleges táplálkozás vagy gyógyszer eredetű hormonbajokat zárjuk ki mielőtt topmodellek leszünk.

2012. dec. 6. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!