Leghatásosabb fogyókúratipp?
Pedig nagyon egyszerű. Kevesebbet kell enni, és többet mozogni. Ha nem hatásos, akkor még kevesebbet kell enni, és még többet mozogni. Máshogy nem megy.
Én a következőt csináltam: Alapos reggeli 7 óra körül, minden mehet. Délben ebéd: Normálisan, de azért nem degeszre, kerülve a sült krumplit és a tésztaételeket. És akkor itt másnap reggelig vége.
Kávét, teát csak cukor nélkül (én mondjuk egyébként is úgy iszom) alkohol felejtős. Nincs nasi, nincs süti, nincs cukorka, nincs édesség. Ha este nagyon nem bírod, ehetsz nyers zöldséget vagy gyümölcsöt, ihatsz gyümölcsteákat is, az is telít.
Ezen kívül elmentem még hétvégenként 1-1 órát biciklizni. (Ennél azért jóval több sportot is be lehet iktatni)
Ez nekem 4 kg-t jelentett 2 hét alatt.
Boborján megaszondaná: ha nagyon nem megy a fogyáááás...,
akkor lehet hogy ki kellene vizsgáltatni a pajzsmirigyedet, mert nem jön ki belőle elég hormon és akkor, akkor nem fogol tudni lefogyni.
De komolyan, az esetleges táplálkozás vagy gyógyszer eredetű hormonbajokat zárjuk ki mielőtt topmodellek leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!