Tetszik nekem egy fiú, de igaz nem vagyok vékony 68 kg, és 158 cm, ezért szeretnék lefogyni! Kérlek adjatok jó fogyókúra tippeket. És szerintettek letudnák fogyni kb 3 hónap alatt?
Figyelt kérdés
Ugye ahogy mondtam 68 kg és 158 cm vagyok. Nagyon szertnék lefogyni hogy szép legyek. Ezért kérlek normális fogyókúrát irjatok nekem. És szerintettek letudnák fogyni kb 3 hónap alatt?2012. nov. 7. 18:22
11/12 anonim válasza:
Én a jógát is sportnak vettem. Egyébként a labdajátékok nevében is benne vannak, hogy játékok. Ha már mindenképp ilyen versengős sportra gondolunk, akkor inkább az atlétika, esetleg küzdősportok... szerintem.
12/12 anonim válasza:
Végső soron az étkezés lesz a kulcs, én amikor a sportokról vitázom az már erősen hajszál hasogatás, az I-re a pont de nem a legfontosabb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!