30 kg nyár alatt?
Sziasztok..
Azt a célt tűztem ki magam elé, hogy nyár végére megpróbálok leadni 30 kg-t a testsúlyomból... Most 103 vagyok, régen 83 voltam kb. Sokat fociztam, de aztán ellustultam..
Szerintetek diétával, és konditeremmel letudnék adni 30 kg-t augusztus végéig?
Arra gondoltam, hogy reggel 7-kor kelek, 1 óra biciklizés a konditeremig + néhány kör a városban erre-arra, ezután konditeremben futás a futógépen, és súlyzózás meg hátizom, stb... :) Ezután még egy kis bicikli, és az étrendem megváltoztatom. Hetente 5 alkalommal mennék kondiba, Hétfő, Kedd, Csütörtök, Péntek, Szombat.
Ősszel megcsináltam így, hogy 5 napot jártam hetente, de nem volt izomlázam, bírtam...
Szerintetek sikerülne?
Észrevételeket várok..
Akárhogy is számolom ez "csak" 20kg, és ha keményen edzel semmi sem lehetetlen, mivel a heti egészséges és tartós fogyás az körülbelül 1kg 10-15kg lazán sikerülhet ha mindenre odafigyelsz!
Hasonló cipőben járok én is, 185cm magasságomhoz 100-101kg párosul, pedig voltam 80 is.
Szia!
Én 187 cm vagyok, és 103 kg. Annyira nem látszik meg rajtam a fölösleg, mivel egész jó testfelépítésem van... Széles vállak, magasság, stb... :) De a combomon és a felsőtestemen kezd meglátsznai a felesleg.. :/ Ez ellen szeretnék tenni.
Ja és eléggé eltökélt vagyok, mert régen vizilabdáztam, és emiatt hagytam abba(lustaság), de most újra elszeretném kezdeni és van egy lány akivel már 1 éve jóba vagyok csak így, a mostani testi adottságaimmal nem szeretnék kezdeményezni.. Szóval eltökéltség az van. :)
Arra gondoltam még, hogy este fekvőzök egy picit, na meg hasizom, stb... :) Remélem sikerül.
Hát igen, jobb lenne a szakemberekre bízni a válaszadást, de szeretném hallani a tapasztaltabbakat is, ezért kérdeztelek meg titeket. Köszönöm szépen a válaszokat, hálás vagyok!
Szerintem túl sokat vállalsz. 30 kiló az rengeteg. A testsúlyod 30%-a! Én fokozatosan kezdeném.
Bár alap dolgokat nem tudunk. Hány éves vagy, milyen edzettségi állapotod van?
Ha most semmit sem edzel, akkor én előbb csak az étrenden változtatnék. Amint lemegy 5-7 kiló, utána jöhet a bringa, és 90 kg alatt a futás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!