Zsemlét párizsival lehet enni proteinnapon?
Figyelt kérdés
Mindig húst ettem eddig,de most sajnos,csak erre van keretem. A zsömle a kenyér helyett(ami ugye megengedett) aza 10dkg párizsi,meg ugye azért mert felvágott,és ehető. De amúgy, vacsorára megpróbálok fehérjedúsabban táplálkozni,csak most ezt ehetem.. Jó ez?2009. júl. 1. 10:30
2/3 anonim válasza:
Valahogy oldd meg de ne felvágottat egyél mert semmire nem valók főleg nem emberi tápláléknak. Egyébként ha egyszeri alkalom és nem csinálsz belőle rendszert akkor éppenséggel jobb mint a semmi.
3/3 anonim válasza:
Párizsi, az egyértelmű, hogy szemét.
De hogy zsömlét szabadna? Diétában? Aki ezt elhitette veled, fel kéne dugni a seggébe párat.
Finomított liszt. Tilos. Mindíg.
Én egyébként szakemberként elítélem ez a szétválasztós diéta-baromságot, de ha nincs pénzed mindíg húsra, akkor azért súgok pár dolgot:
hal (olcsó), szója(nagyonolcsó), túró.
zsömle helyett puffasztott rizs, rozskenyér (olcsók)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!