Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Proteinnapon lecsó egy szelet...

Proteinnapon lecsó egy szelet kenyérrel jó ebédre?

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Tudod mi az a protein? Szerintem nem,mert amit enni akarsz a tömény ch...
2011. aug. 23. 10:43
 2/7 bix ***** válasza:
nem vágom ezeket a 90 napos bohóckodásokat, de a proteinnap az fehérje nem? a kenyér szénhidrát, a zöldségben meg amiből lecsót csinálsz kb semmi protein nincs. legalábbis minimális a mennyisége.
2011. aug. 23. 10:44
 3/7 bix ***** válasza:
a kenyér az jelentős mértékben szénhidrát, de azért ne dramatizáljunk, egy jó lecsóban nem túl sok a ch...
2011. aug. 23. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:
valószínüleg nem, hiszem ebben SEMMI fehérje nincs.
2011. aug. 23. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Igaz nem sok ch a lecsó,de ha már ezt a 90naposat csinálja amiből 3nap ch nap 1 protein,nemár azon az egy napon is cht egyen...
2011. aug. 23. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, szénhidrát napon jó. Proteinnapon húst, tojást, tejfölt, túrót, sajtot.
2011. aug. 23. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

emberéknél minden nap protein nap, ugyanis az életed nem élet lenne nélküle.

éhezőknél nincs rá lehetőség, de hát sajnos ilyen a világ.

-------

többiek! közben kitaláltam én, a fehérje az a tápanyag, amit egyedül fogyasztva is esetleg jobb állapotban megőrizheted a szervezeted (egy ilyen éhezés során) mintha csak zsírt illetve csak ch-t ennél. végülis fehérjéből tud a test energiát is nyerni, és építeni is magát. ez a másik két makronutriensre nem igaz. (ez nem tudományos dolog, nem az egészségesség miatt írtam, csak a protein - kampány része:)

2011. aug. 23. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!