Ma az 5. napot kezdtem és az elmúlt 4 nap alatt 2,5 kg ment le. Lehet hogy gyorsan fogyok?
Figyelt kérdés
Többen írták, hogy a heti 1/2-1 kg a megfelelő súly vesztés. Én ma az 5. napot kezdtem és az elmúlt 4 nap alatt 2,5 kg ment le. Összesen max.10 kg-ot kellene fogynom. Normális mennyiségeket eszek, nem sokat nem keveset. Ebben a ritmusban nem fogom tudni végig csinálni a 90 napot, hogy ne menjek át anorrexiásba.2008. ápr. 25. 08:06
1/2 anonim válasza:
A diéta első 2-3 hete a vízveszteségről szól. Csináld tovább, hamarosan lassulni fog az apadás, sőt elképzelhető, hogy egy időre le is fog állni. Én 62 napot csináltam a 90-ből, abbahagytam, mert elértem az 58 kg-os kitűzött célt. Én sem akartam anorexiás lenni, ezért hagytam abba. Ennek immáron egy hónapja, és semmi nem jött vissza a leadott 8 kg-ból.
2/2 anonim 

válasza:

Amíg rendes adagokat eszel, addig nem mész át anorexiásba! Csináld csak nyugodtan a diétádat. Amíg ilyen tudatosan figyelsz magadra, baj nem lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!