Farmville-be most kezdtem bele, miket csináljak, hogy gyorsan fejlődjek?
Figyelt kérdés
Nincs egy oldal, ami belevezet a játékba, mert értem, hogy pénzt kell szerezni, meg stb. de nem tudom, hogy miket érdemes ültetni, meg mire költsem pénzem. Farmville.hu-t már néztem, nem sokat segített2010. júl. 23. 16:28
2/3 A kérdező kommentje:
De honnan lenne már malacom? Meg csak úgy lerakom őket földre, ól meg iylen nem kell?
2010. júl. 23. 16:43
3/3 anonim válasza:
csak egyfélét ültess és nézd meg hogy mit tudsz eladni a legdrágábban akkor sok pénzed lesz.a malacoknak nem kell pajta majd ha lesz elég pénzed akkor tyúkketrecet vegyél.fixáld le az állataid úgy hogy jobb klikk az állatra majd stay mert ha nem akkor elmennek majd.Az üzenőfalra ha valaki feltesz egy állatot akkor fogadd örökbe "adopt the gray foal"(ha egy szürke csikót tesz fel például.)a tojásokat is szedd össze és az építőanyagot,meg az üzemanyagot meg bármi mást amit csak tudsz.Ha sok tapasztalatot akarsz akkor csak ültess,ültess, ültess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!