Múlthét szerdától kezdtem el fogyni.60 kiló voltam, most 55.5 vagyok. Miért fogytam le ilyen gyorsan? Ha csak annyit tettem, hogy nem ettem annyit.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 16:52
1/6 anonim válasza:
Ennyit számít az ha normalizálod a kalóriabevitelt! :)
Gratulálok!
Én most 65-ról akarok lefogyni 55-re, 3 hét alatt csak 4 kiló ment le, pedig jól kajcsizom és mozgok :(
2/6 anonim válasza:
Jól hallom? Egy hét alatt 4-és fél kilót fogytál? Mit csináltál? Ez nem normális! Számíts arra, hogy rövidesen és ennél jóval többet fogsz visszahízni. A fogyást csak lassan és fokozatosan szabad csinálni.
4/6 anonim válasza:
Az első pár kiló gyorsan lemegy főleg szénhidrátszegény diétánál, majd szépen belassul heti 1 kg körnxékére, nem kell megijedni.
5/6 anonim válasza:
elöször föleg vizet veszítesz és azért fogytál ilyen sokat majd ha beindul a rendes fogyás zsírbol akkor csak 1 kg-ot fogysz és egy idő után megálla fogyás utána újra beindul.
6/6 anonim válasza:
17.28-as vagyok. Ki az a nagy ész, aki kétségbe vonja az állításomat, miszerint egy héten 4,5 kiló fogyás nagyon sok? Gondolom ez nemcsak az én véleményem. Máskülönben magam is foglalkozom a témával és olyan fogyókúra receptem van, ami még mindenkinél bevált és a kilók soha többé nem jöttek vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!