Mióta és miért lett ilyen nagy divat ez a 90 napos őrület?
Nem tudom édes,de már annyira fárasztanak azok a kérdések,hogy "fehérje napon ezt ettem,bűnöztem?""szénhidrát napon mit szabad ennem?ez jó lenne?"
12/L
jah,tele van a t*köm az összes fogyókúrával,soha a büdös életbe nem akarok ilyet művelni,épp elég nekem a tánc is,az megmozgat,és nem hízok el:D
Ne haragudjatok kedves előzök, de ne törjetek pálcát azok felett akik így diétáznak.
Tudjátok milyen kövéren élni? Tudjátok milyen keservesen diétázni?
Kedves első! 12 évesen nekem is nagy volt a szám.
Majd ha szülsz 1-2 gyereket és rajtad lesz a 10-15 kiló majd akkor beszélgethetünk. Nekem is tele van a hócipőm a korodbeliek, megdu*tak ugye nem lehetek terhes kérdéseivel...
A duci emberekre könnyen ráfogják: "dagadt mert zabál és mert lusta sportolni". Igen, ilyen is van. meg olyan is akinek hormonproblémái vannak, vagy bánatevő lesz. Sajnos ilyen is van. És azt a 20 kilót ami rámrakódott, nem feltétlenül olyan könnyű leadni, mint beszélni róla.
A fogyáshoz kapaszkodó kell és egy kövér embernek akik túl van a 13.csodaszeren és a 23. diétán, könnyű bedumálni egy 65 kilós átlagembernek aki esetleg szintén örökölhetett volna rossz géneket.
De tudjátok mit? Ezeket az embereket akik bedőlnek akár még egy rossz diétának is sokkal többre tartom, mint hármotokat egybevée, akik a chipset zabálva osztják az észt a szerencsés génjeikkel.
(valaki akinek a 90 napos diétától legadott kilók adták vissz a mozgáskedvét)
persze, tereld csak a témát attól lefogysz...
"hormonproblémái vannak, vagy bánatevő lesz."
Egyik sem kizáró ok, csak akaraterő kell. Akinek nincs az sose fog lefogyni ennyi.
Ha ésszel diétázol akkor van eredmény, ha nem akkor nincs. Nekem ez -9 kiló, probléma nélkül. Akaraterő kell, meg némi ész meg egykis internet.
Örülök, hogy egy ilyen tökéletes világban ilyen tökéletes emberek vannak mint ti.
Akármennyire hümmögsz.. igen létezik, hogy valaki pajzsmirigyproblémák miatt hízik meg és képzeld 1 vagy 2 gyerek után nagyon sok nőn is marad felesleg.
Ha nő a kedves válaszoló, kívánom, hogy egyszer neked is legyen részed a meghízás élményében és majd akkor megmutathatod.
Addig pedig, azt hiszem, mindenki abban hisz amiben akar, és ha vkinek a 90 napos a kapaszkodó, akkor legyen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!