Mit szóltok, esetleg kinek, hogy tetszik, ez nagy virágmintás hajpánt divat őrület?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sok emberen látom,hogy nagy virágos hajpántot hordanak, vagy egy virág van a felsőjükre tűzve.
Gondolom ti is láttátok már. Vélemény?
2010. aug. 13. 16:14
1/12 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik, de a barátom sajnos frászt kap tőle :(
2/12 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszik
Én masnisat szoktam látni
Ami a képeken van túl nagy, picivel szerintem sokkal jobb lenne.
4/12 anonim válasza:
nekem a masis a kedvencem:) van egy feketém<3
5/12 anonim válasza:
Ezek amiket belinkeltél pont nem tetszenek,de vannak amik nagyon szépek:)
7/12 anonim válasza:
A mediterrán vidéken egy spanyol nőnek aki épp flamenkót táncol Tökéletes!
12-18 év között esetleg.. hogy néz ki egy ilyen egy 20 felüli nő hajában? Gáááz... mint egy két lábon járó váza.
28/F
8/12 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik!=) van egy ametisztszínű nagyobbfajta selyemrózsám, amit hajba meg kitűzőnek is lehet használni. sokat is hordom!=)
14/L
9/12 anonim válasza:
Én szeretem a hajpántokat, van elég bőven.. masnis, csillogós, stbstb De ez.. ez vmi nagyon pocsék.. pfej.
10/12 anonim válasza:
nekem nagyonnagyon teccik... nem tudjátok hol lehet kapni??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!