Mit szóltok, esetleg kinek, hogy tetszik, ez nagy virágmintás hajpánt divat őrület?
Mostanában nagyon sok emberen látom,hogy nagy virágos hajpántot hordanak, vagy egy virág van a felsőjükre tűzve.
Gondolom ti is láttátok már. Vélemény?
Köszi a válaszokat!
Nekem is tetszenek.
Ilyenem van, csak barna:
[link] --vagy mint a 4.
Én kisvárosban élek, szóval én fodrászkellékesben vettem, voltak ilyen virág mintájúak, meg (páva)toll utánzatúak.
Valami ilyesmi:
És egyébként bizsus boltokban is egyre több ilyen van. Sőt hajgumiban is láttam már ilyen nagy virágosat.
Ezeket tudom.
De nagyobb városban érdemes ellátogatni szerintem Bijou Brigitte-be, vagy C&A, New Yorker, stb..
Vagy nagyon egyszerűen meg lehet oldani itthon is...ahogy elnéztem az enyémet rájöttem,hogy csinálok magamnak is. Mivel egy vékony hajpántra csak rá van ragasztva pillanatragasztóval egy nagy művirág...és művirágot meg tudsz venni szinte minden hol, pl. 100 ft-osba. Ennyi lenne. Google képeket nézd meg, sokféle ilyen hajpánt van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!