Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 90 napos kisebb súlyfeleslegné...

90 napos kisebb súlyfeleslegnél is lehetséges?

Figyelt kérdés

165 cm vagyok, és 63 kg(17 éves).Mindenképp szeretnék lefogyni 55kg-ra, de már fél éve nem fogytam semmit akárhogy is sportoltam, kevesebbet ettem.Ezen a héten kezdtem a 90 napos diétát, és ezt kérdezném, hogy azt a "maradék" 8kg-t letudom adni vele?

Kérem szépen azokat, akik nem támogatják ezt a diétát, ne ide írják.Csupán tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Köszönöm

2012. ápr. 3. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A 90 napos egy SZAR. Agyatlan baromság az egész.

Ja bocs, mégis ideírtam.

2012. ápr. 3. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt tapasztaltam hogy páran kimaradtak a kisegítő iskolából, ezért képesek komolyan venni ezt a világ szánalma önpusztítást.
2012. ápr. 3. 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
NE KEZD EL A 90 NAPOST! Tönkre teszed az egészséged. 4 napig nem egészséges fehérje nélkül lenni, és annak sincs értelme, hogy 1 teljes napig csak szénhidrátot egyél.
2012. ápr. 5. 07:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként csak most jöttem rá hogy bár a 90napos nagyon veszélyes lehet, eleve olyanok veszik komolyan akik nincsenek tisztában az alapokkal így aztán be sem tudják tartani, szóval sok esetben kevésbé káros mint gondolnánk.

Nem arról van szó hogy nem támogatjuk ezt a diétát hanem arról hogy ez nem diéta. Ez nem opció. Ha magadtól kitalálsz valamit ami direkt rossz és hatástalan az is jobb ennél.

2012. ápr. 5. 10:33
 5/8 anonim válasza:
Ha fogyni szeretnél egyél rendszeresen és keveset. Reggel bármit ehetsz (tojás, gabonapehely, szendvics). Délelőtt egyél gyümölcsöt, joghurtot, műzlit. Délben főtt ételt, mert az szükséges a szervezetednek. Délutántól este 6ig pedig valamilyen salátát. 6 után ne egyél. Közben pedig sportolj! Ha nem is leszel 8 kg-al kevesebb, de izmos leszel és jó alakod lesz ;)
2012. ápr. 11. 01:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Az is hülyeség, hogy 6 után ne együnk. Lefekvés előtt 2 órával ehetsz utoljára.
2012. ápr. 11. 06:18
 7/8 anonim válasza:
ja csak nem mind1 mikor fekszel le :D
2012. ápr. 12. 00:06
 8/8 anonim válasza:
Szerintem csak olyan mondjon véleményt róla aki próbálta,mert vanak olyanok akik elmonják minden*** és közben nem is próbálkoztak vele. Mivel nem mindenkinem egyforma a szervezete és nem mindenki ugyanannyit akar fogyni,természetes hogy nem mindenkinél egyformán működik.Kipróbálás nélkül nem fog menni,de nem arra gondolok hogy csinálod egy hétig és semmi eredmény mert akkor nem is lesz.Ha kipróbáltad és nem működik akkor neked nem jó de tapasztalat nélkül ne mondjon senki semmi.Mert vannak olyanok hogy " az ismerősöm próbálta és neki nem vált be sőt rosszabb lett a helyzet mint volt" hát akkor az ismerősöd szervezete nem képes elfogadni a fogyókúrát,de lehet hogy a tiéd igen.Egyébként meg egészséges mert hol hallottál már olyanról hogy fogyózás közben ehetsz kenyeret meg hozzáhasonlókat?mert én még nem sokat hallottam ilyenről.:/ Nem mondom hogy énnálam eredményes volt de nem is tartottam be sokszor és nálam vagy 2 hétig tartott az egész.Az lenne a legjobb ha ebéd után nem ennél csak salit,meg joghurtot meg könnyebb ételeket,és este 6 után nem enni!!! És persze kerüld az édességet és a cukrot.
2012. ápr. 19. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!