Hogyan élitek túl a gyümölcsnapot? Mit csináltok, hogy ne legyen sok a sav?
Én most kezdtem, ez az első gyümölcsnapom. Nagyon rosszul vagyok a sok savtól. Mit lehet tenni ilyenkor? Már ettem fahéjas gyümölcsöt, de nem jött be. Mit tanácsoltok?
Azok, akik ellenzik ezt a fogyókúrát maradjanak távol, mert tudom, hogy hatásos, és már unom a nyavalygásunkat. A többi 90 napos társam segítségét kérném.
Egyél pár darab háztartási kekszet vagy olyan gyümölcsöt ami nem savas annyira. pl banánt.
Ja és hogy ne legyen olyan nehéz túlélni ezt a napot próbáld meg magad valamivel elfoglalni .Ami teljesen leköt.
Az előző vagyok. Az se mindegy milyen gyümölcsöt eszel. Nekem a legjobban a sárga- és a görögdinnye jön be, ezektől nem vagyok rosszul. Gyüminapra mindig veszek egy egész sárgadinnyét, feldarabolom, edénybe teszem, és egész nap eszegetem más gyümölcs mellett. Már görögdinnyét is lehet kapni. Banán is jó, azt is szoktam enni, de keveset, mert nagy a kalória tartalma.
Remélem segítettem. Sok sikert és kitartást!
"Azok, akik ellenzik ezt a fogyókúrát maradjanak távol, mert tudom, hogy hatásos, és már unom a nyavalygásunkat."
Bírom az ilyen elvakult vaskalapos embereket...
Sok sikert!
Kevesebbet egyél, csak pár falatot, és sok vizet hozzá!
És ne túl savanyú gyümölcsöt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!