Van olyan itt vagy ismerösöd aki vissza hizott a 90 nap után?
Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 11:47
1/9 anonim 

válasza:

igen, a hastánctanárnőm majdnem mindent visszaszedett, amit leadott...
amúgy azt sem tudom miért fogyózott, mert egyátalán nem volt feleslege, csinos volt a fogyókúra nélkül is...
2/9 maundrel 

válasza:

nekem is vannak ismerőseim aik visszaszedték, de ők nem csinálták végig, és/vagy nem tartottákl be pontosan. - így várható volt h visszaszedik. viszont van egy másik ismerősöm, aki végigcsinálta, be is tartotta pontosan.. és nem jött vissza egy deka sem . a lényeg a diéta végeztével is válzoztatni kell az életmódodon (nem enni ész nélkül) és akkor nem fog visszajönni az amit leadtál.
3/9 anonim 

válasza:

Én visszahíztam! Pedig mindent rendesen betartottam! Még kenyeret se ettem soha, még akkor se amikor lehetett volna.. :(
4/9 anonim válasza:
Helló!
10kg adtam le vele fantasztikusan néztem ki. 8kg jött vissza, de úgy néztem ki mintha 15 jött volna vissza!!
Ezt -személyes tapasztalat alapján- senkinek se ajánlanám.
5/9 maundrel 

válasza:

ajajjj... nekem még 10 napom van hátra a diétából.... hát nagyon remélem h nem jön vissza...
6/9 A kérdező kommentje:
utolsó.mennyit fogyál??
2009. máj. 19. 21:42
7/9 maundrel 

válasza:

eddig 7 kilót. (10 kiló pluszom van/volt)
8/9 A kérdező kommentje:
na pont ennyi kéne nekem is!
pontosan betartottál mindent??
2009. máj. 19. 22:02
9/9 maundrel 

válasza:

igen, betarottam mindent betűről-betűre (fehérjenapon inkább tojást ettem, nem húst-de csak mert én nem vagyok "húsos típus")Kenyeret csak fehérjenapon ettem, és teljes kiőrlésűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!