Miért kell gyümölcsöt reggelizni?
Nincs válasz arra, hogy miért.
Meg kéne kérdezni azt aki ezt a diétát kitalálta, csak az a gáz, hogy nem lehet tudni, hogy ki volt...
Egyébként ezt olvasd el, érdekes: [link]
A gyümölcsöt azért kell a nap első felében fogyasztani, hogy legyen elegendő ideje a szervezetednek feldolgozni (a gyomor ekkor dolgozik aktívabban). Ha délután/este ennéd (amikor a gyomor "pihen"), akkor különböző erjedési folyamatok indulnának el, amelyek gázképződést és egyéb "nyalánkságokat" okoz(hat)nak. Meg valószínűleg azért is, mert a gyümölcsök általában sok cukrot tartalmaznak (szénhidrát), és lemozogni akkor már úgysem fogod...
Csak egy vélemény, de hátha jön vki, aki tudományosan is alátámasztja...
Hogy miért kell gyümölcsöt enni nem tudom, de az biztos, hogy ugyan nekem mindig égett a gyomrom... és ezért nagyon féltem a dologtól így a harmadik héten elmondhatom nem ég az almától sem és a többi gyümölcstől sem. Nem is kívánok belőle sokat... Meg is van a hatása.
Régi bölcs mondás: naponta egy alma az orvost távol tartja. Gyakran megfeledkezünk erről a gyümölcsről.
Testkontroll
Mond ez nektek valamit?
Na ebben le van írva részletesen,hogy miért kell reggelre gyümölcsöt enni.Van szerzője egy orvos házaspár,most nem tudom megmondani a nevüket,de elég alaposan kifejtik miért kell reggelire gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!