Szenhidratnapom van!Az elso :) Szerencsere eddig jol birom. Ma ettem delben tesztat,paradicsom szosszal. Kesobb ettem egy pohar vanilia jegkremet.Es elobb megettem olyan 20deka vanilias napolyit. Ez sok?Ehetek meg este valamit, ha igen mit? De amugy nagyon sokat ettem,meg a napnak megfelolen is?
Nem olyan valaszokat szeretnek kapni,hogy te ettol tellek fogysz????Nem jo a 90napos.. STB
Csak olyanok irjanak akik csinaljak,es tudjak h ehetek-e meg, vagy mar ne... es h ez sok volt -evagy nem
kosziii(L)
2009. máj. 12. 15:21
1/8 anonim válasza:
Hát én a nápolyit vacsira hagytam volna,de azért egyél valamit este. Egy kevés tésztát,vagy pár kocka csokit,mert holnap nagyon ki leszel éhezve. Amúgy velem is volt ilyen,máskor kicsit jobban figyelj hogy mit eszel:) De semmi bajod nem lesz tőle főleg így az elejében. Kitartást a továbbiakban!
2009. máj. 12. 15:25
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem meglesz:)
2009. máj. 12. 15:30
3/8 anonim válasza:
Pont a szénhidrátnap amelyiken nemszabadna elcsábúlni,minél kevesebbet enni belőlle!
2009. máj. 12. 15:57
4/8 anonim válasza:
Fagyival tésztával meg nápolyival diétázni?
Anyámborogass!
Engem nem érdekel melyik diétát csinálod, de ez nem fogyókúra!
Ennyi erővel hagyd abba, vagy nagyon erősen értékeld át hogy mit eszel és mit akarsz vele elérni.
2009. máj. 12. 15:59
5/8 A kérdező kommentje:
köszi.
és mit egyek akk vacsira?:/ szerintem ez már ígyis sok....
2009. máj. 12. 17:14
6/8 anonim válasza:
látni,h fogalmad nincs a diétáról,ugyanis,lehet édesswéget enni szénhidrát napon,kis mennyiségben.
2009. máj. 13. 14:38
7/8 anonim válasza:
Szia. Ez nem sok, de vacsira már nem kéne semmit enni ha megetted a nápolyit. Nekem egy napi adagom 2 csokis fornetti meg a vacsira előírt kötelező tortabevonó. További sok sikert. Pussy
2009. máj. 14. 21:07
8/8 anonim válasza:
Szerintem is sok amit eddig megettél. Ha emellé csak vizet ittál, akkor is 1800Kcal-nál járhatsz ma. Nem tudom hány kiló vagy és hány centi, hogy tornázol e, de szerintem mindenképpen sok. Még jó, ha nem hízol a mai nap után, szerintem már ne vacsorázz, ha kibírod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!