Mennyit fogytatok ezzel a diétával?

:D Könnyesre röhögtem magam az első válaszon :DDDD
Feltételezem a 90 naposra gondolt, mert abba a kategóriába tette :)

azt mondjuk teny, hogy nem neztem meg, hogy melyik kategoriaban van, ne haragudj, de akkor sem talalkoztam meg ilyen celratörö kerdessel :)
amugy, hogy akkor mar erdemben is hozzaszoljak, en ugy tudom, hogy ez leginkabb a kezdeti sulyodtol függ, de hallotam mar olyat is, aki 20 kilot fogyott, olyat is ak 8-at...

Nem az a kérdés itt hogy mennyit hanem hogy milyen áron?
Ha vágod valamennyire a biológiát akkor tudod mi lesz az alacson fehérjés magas szénhidrátos táplálkozásnál...
Az Update-ért Norbi "vállalja" a felelősséget, ezért a diétáért ki? Mert ugye ennél a diétánál még nem láttam olyat hogy avalaki a nevét adta hozzá... Sőt Orvosi szakirodalomban sem létezik ez a diéta. Ez csak valami beteg elme szüleménye. Valaki azt hitte hhogy ért hozzás feltette netre aztán már 60 féle formában terjen g a sok ****** ember meg benyalja és örül a -15 kilójának közben az nem érdekli mit művelt a testével meg az egészségével...

Ez mindenkinél egyéni függő!sok mindentől függ,honnan indulsz,milyen felépitésű a tested/pl.zsiros,izmos,csontos!/Sokat jelent a diéta alatt a sportolás is,mozgás is!
Előző válaszolónak csak annyit,hogy a Norbi az üzleti módon dolgozik,mért baj az,ha valaki nem olyan drága szerekkel,hozzávalókkal,próbálkozik és sikeres is??????Ha olyan nagy ász a norbi,akkor miért nem áll ki olcsóbb termékekkel,hogy mindenki meg tudja vásárolni?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!