Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Mennyit fogytatok ezzel a...

Mennyit fogytatok ezzel a diétával?

Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 13:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
hat, ha az a dietad, amit ide leirtal, vagyis a semmi ugy ertendö, hogy nem eszel semmit, akkor k..va sokat :)
2009. máj. 9. 13:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

:D Könnyesre röhögtem magam az első válaszon :DDDD

Feltételezem a 90 naposra gondolt, mert abba a kategóriába tette :)

2009. máj. 9. 13:43
 3/11 A kérdező kommentje:
90naposra gondoltam
2009. máj. 9. 13:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

azt mondjuk teny, hogy nem neztem meg, hogy melyik kategoriaban van, ne haragudj, de akkor sem talalkoztam meg ilyen celratörö kerdessel :)

amugy, hogy akkor mar erdemben is hozzaszoljak, en ugy tudom, hogy ez leginkabb a kezdeti sulyodtol függ, de hallotam mar olyat is, aki 20 kilot fogyott, olyat is ak 8-at...

2009. máj. 9. 13:48
 5/11 anonim ***** válasza:
27%

Nem az a kérdés itt hogy mennyit hanem hogy milyen áron?

Ha vágod valamennyire a biológiát akkor tudod mi lesz az alacson fehérjés magas szénhidrátos táplálkozásnál...

Az Update-ért Norbi "vállalja" a felelősséget, ezért a diétáért ki? Mert ugye ennél a diétánál még nem láttam olyat hogy avalaki a nevét adta hozzá... Sőt Orvosi szakirodalomban sem létezik ez a diéta. Ez csak valami beteg elme szüleménye. Valaki azt hitte hhogy ért hozzás feltette netre aztán már 60 féle formában terjen g a sok ****** ember meg benyalja és örül a -15 kilójának közben az nem érdekli mit művelt a testével meg az egészségével...

2009. máj. 9. 14:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindenkinél egyéni függő!sok mindentől függ,honnan indulsz,milyen felépitésű a tested/pl.zsiros,izmos,csontos!/Sokat jelent a diéta alatt a sportolás is,mozgás is!

Előző válaszolónak csak annyit,hogy a Norbi az üzleti módon dolgozik,mért baj az,ha valaki nem olyan drága szerekkel,hozzávalókkal,próbálkozik és sikeres is??????Ha olyan nagy ász a norbi,akkor miért nem áll ki olcsóbb termékekkel,hogy mindenki meg tudja vásárolni?

2009. máj. 9. 15:41
 7/11 anonim válasza:
100%
Nem teljesen a kérdésre válaszolnák, de Norbi bogyóival nem volt vmi probléma? nem betiltották vmiért? az oké, hogy a tornáival lehet fogyni, én is használok 1-2 dvd-t, de sztem az ő kajái sem teljesen egészségesek. Az meg hogy a 90 napos egészséges e v nem, sztem egyáltalán nem étkezünk benne egészségtelenebbül, mint diéta nélkül. Fehérjét, keményítőt, szénhidrátot, ugyanúgy eszel, csak itt szétszedek ezeket. Amúgy én nemrég kezdtem, még nem fogytam, nemrég viszont csináltam egy 14napos diétát, azzal 3 kiló ment le.
2009. máj. 9. 18:01
 8/11 anonim válasza:
100%
nem paraszt vok, a válaszolnák miatt csak elütöttem, válaszolnék! :)
2009. máj. 9. 18:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
en 3hete csinalom es 4kilot hiztam
2009. máj. 9. 18:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
fogytam:))bocsi:))
2009. máj. 9. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!